USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку водій збив пішохода, який переходив дорогу

31 Жовтня 2017 20:56
57-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці, збив водій автомобіля Daewoo Lanos близько 18 години.

Про це речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук повідомила у Фейсбуці.

«Сьогодні, близько 18 години, патрульні прибули на ДТП з потерпілим: на вулиці Клима Савури водій Daewoo Lanos скоїв наїзд на 57-річного пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

Черепно-мозкова травма, перелом гомілки, можливо, інші ушкодження отримав чоловік через таку необдуманість, його забрали в лікарню, на місці працювали слідчі», - повідомляє Ольга Бузулук.


Разом з тим, Ольга Бузулук зазначає, що часто пішоходи нехтують своєю безпекою в темну пору доби, що спричиняє аварії.

«На годиннику майже 20, повертаю з Львівської на Потебні, справа – дві жінки і двоє малих дітей, одне з яких – у колясочці. Пригальмовую перед пішохідним переходом. І що ви думаєте? Всі три автомобілі, що їдуть ліворуч в попутному напрямку, промчались собі на швидкості, як ні в чому не бувало. Жінки і я обурені, бо вони вже встигли ступити на пішохідний перехід. Я зупинилась давно. А три водії промчали. Могли бути непередбачені наслідки. В мене одразу жахлива картина перед очима (наслідки постійного переглядання фото з ДТП). Три хвилини до дому їду сама не своя…

Але ця ситуація – типова. На жаль. І такі ситуації стосуються кожного. Бо кожен з нас або їздить, або ходить вулицями міста. За 30 хвилин їзди вечірнім містом я не побачила жодного пішохода чи велосипедиста зі світловідбиваючими предметами на одязі. То як пішоходів бачити в темряві водієві? Та ще й здалеку?

Тому, якщо перефразувати на нинішній час приказку про «дурнів і дороги», то скажу так: дороги у нас почали потрохи ремонтувати, але що ж робити з дурнями? Зокрема, з дурнями на дорогах? Питання риторичне. Допоможіть. Бо нас на всіх не вистачає…», - йдеться в її дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 31 Жовтня 2017 21:49
"я не побачила жодного пішохода чи велосипедиста зі світловідбиваючими предметами на одязі. То як пішоходів бачити в темряві водієві"(С) - ви про що? А як раніше бачили? Я ж можу побачити і інші можуть. Можливо треба їхати з такою швидкістю яка дозволяє це побачити, а не летіти? А краще взагалі не сідайте за кермо - всім буде безпечніше!
О до Лучанин Показати IP 31 Жовтня 2017 22:18
Раніше пішоходи не лазили по дорозі як телята, а останнім часом думають що безсмертні
Анонім до О Показати IP 31 Жовтня 2017 22:38
Раніше водії боялися ГАЇшника, а зараз: там де їду (п'яний) - там і главна! А пішоходи нехай розбігаються. як пацюки!
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2017 22:17
Пішохід малопомітний у світлі зустрічних фар (особливо в дощову погоду). Ситуація завжди ускладнюється, коли пішохід думає, що він проскочить і зненацька матеріалізується на дорозі! Не допоможуть ні матюки, ні гальма, Люди нехай кожен береже своє життя не уповаючи на поліцію, зебру, правильних добрих водіїв. А наліпка світловідбиваюча на рукав чи зад)) доволі дешево коштує - життя ж одне!
Кандидат наук Показати IP 31 Жовтня 2017 22:36
коректно називайте статті, а то складається неправильне враження від заголовків.
777 Показати IP 31 Жовтня 2017 22:45
Заставляти людей купляти і вдягати світловідбиваючі пов'язки в темну пору доби!
Анонім Показати IP 1 Листопада 2017 07:35
А може по дорогах світло не тільки "робити" потрібно, а ще й вмикати в темну пору року..? В 18 годин пр-т Молоді зовсім не освітлений разом з переходами, хоч оновлено ЛЕД- світло працює.... ( Вдень!)
Пішохід Показати IP 1 Листопада 2017 07:54
Шановні водії! Зрозуміло, що ви нам хочете довести, що це ми винні у всіх аваріях на дорогах. Але...Чому я особисто почала боятися нормальних водіїв, котрі зупиняються, пропускаючи мене , коли я стою на зебрі? Бо я знаю, що є інші воділи, котрі , чомусь, ніяк не можуть второпати: якщо авто зупинилося перед зеброю- там йде ПЕШОХІД. Чому я постійно відстибую від авто, котрі виїжджають на мене? Я що, маю стояти і чекати допоки дорога буде без машин взагалі? Так я і роблю це там, де це реально зробити. Але, в більшості випадків це НЕРЕАЛЬНО! Що ми, пішохіди, маємо робити? Носити з собою кувалди, щоб у випадках, коли залишишся живим і не попадеш під колеса вашого авто, розтрошити лобове скло вашому потенційному вбівці? Мабуть таки, потрібно дорогу переходити з цеглиною у руці, бо щось потібно з цим робити. Параноїки-пішохіди, котрими ви нас робите, будуть теж дуже агресивні, чекайте самосудів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus