USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку впорядкують доступ до міськради

30 Січня 2018 10:41
Доступ до будівель міськради лишатиметься максимально ліберальним, але його впорядкують, зважаючи на попередження про те, що певні сили мають на меті дестабілізувати роботу органів влади у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 30 січня.

Заступник міського голови Юрій Вербич повідомив, що з березня буде посилений пропускний режим в приміщення міськради. Вже видане відповідне розпорядження виконувача повноважень міського голови, затверджені заходи, передбачені фінансові ресурси. Зі слів посадовця, режим лишатиметься максимально ліберальним, не буде ніяких обмежень, але він буде дещо впорядкований. Буде встановлена система керування доступом до міської ради, кодові замки з картковою системою – до цього готуватимуться протягом найближчого місяця. Усіх працівників міськради забезпечать відповідними картками, люди, які приходитимуть з габаритними речами, лишатимуть ці речі у камері схову перед входом до міськради, тобто, система заходів продумана і перебуває в стадії реалізації.

Юрій Вербич наголосив, що вжиття таких заходів вимагає оперативна обстановка – є інформація, що певні сили мають завдання щодо дестабілізації роботи органів влади у Луцьку, тож ці речі потрібно попередити. До реалізації заходів долучаться працівники муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мама з каляскою Показати IP 30 Січня 2018 10:58
А коли мамі з дитячою каляскою без перешкод можна буде зайти в приміщення.В ЦНАП теж вхід закрили.Ми що,ущербні якісь?????????
Да до Мама з каляскою Показати IP 30 Січня 2018 12:35
В цнапі з коляскою не дуже то й розвернешся...
Лучанин Показати IP 30 Січня 2018 11:11
А не можна відразу десь до бункера виїхати, бажано в іншу країну, там безпечніше, десь. А замки потрібні щоб відразу не було видно що сплять на робочому місці? Не хвилюйтеся так, ви точно тут нікому не потрібні, а ті хто захоче вас "дестабілізувати", він і так пройде, крізь замки.
К.лучанин до Лучанин Показати IP 30 Січня 2018 12:34
Правильно, анархія і безвладдя, ось що нам потрібно.
Любі свині Показати IP 30 Січня 2018 11:26
Щось слабо оборону займають. Треба по периметру колючий дріт, патрулі з собаками. Система пропуску за відбитками пальців рук та сітчасткою очей - обов "язково!!! Правда, міняти таку систему доведеться від виборів до виборів. Ну і вишенька на торт - над мерією має "баражирувати" вертоліт!!! Враг нє пройдьот!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus