USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка хотіла стрибнути з мосту через сварку з хлопцем

1 Лютого 2018 10:26
Сьогодні, близько 2 години ночі, екіпаж патрульних помітив особу на мосту на вулиці Данила Галицького у Луцьку.

«Дівчина вже стояла за перилами мосту, очевидно, мала намір покінчити життя самогубством», - пригадує нічну моторошну картину інспектор Патрульної поліції Волині Олександр, повідомили у патрульній поліції Волині.

Не гаючи ні секунди, полісмени вибігли з автомобіля і миттєво затягнули жінку назад, за допомогою небайдужого громадянина, завадивши її намірам зістрибнути.

25-річну громадянку привели до тями та заспокоїли. Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння, розповіла, що хотіла покінчити з життям через сварку з молодим чоловіком. Її доставили в психіатричну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 1 Лютого 2018 10:34
там де вона стояла знизу пісок.. поламала б собі позвонок..і подальше життя мочилася б під себе прикута до ліжка.. і чим такі люди думають?
Читач Показати IP 1 Лютого 2018 11:00
Як сказав Лев Товстой "Кохання порятує цей світ".
Анонім Показати IP 1 Лютого 2018 12:04
Алкоголь та стерія до добра не доводять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus