USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку вручили нагороди переможцям чемпіонату міста з футболу. Фото

29 Березня 2019 16:30
Переможці Чемпіонату Луцька з футболу в 2018 році отримали свої здобуті нагороди: переможцем змагань стала команда «Магніт», трішки не вистачило до першого місця «Марадо», а бронзу виборов футбольний клуб «Neris-Авангард».

Нагородження переможців турніру відбулося 29 березня у Луцькій міській раді.

Керівник департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик подякував командам за участь в турнірі, за активну життєву позицію, а також за те, що гравці традиційно демонструють високий клас.
Голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський, своєю чергою, наголосив, що є такий вислів: «Хто хоче грати футбол, він повинен його грати».

«Ми стараємося організувати для вас цікаві змагання, аби нам було цікаво на них дивитися. Ви молодці, що самі граєте футбол, та залучаєте інших, популяризуючи його у нашому місті. Ви надаєте приклад молодому поколінню, яке також буде змагатися у ваших командах», - зазначив Василь Кохановський.
До слова, це був дев’ятий чемпіонат міста, цього року планують провести ювілейний чемпіонат під егідою Федерацію футболу Луцька.

Відтак, бронзові медалі отримала команда «Neris-Авангард», срібло здобув футбольний клуб «Марадо», а перше місце здобула команда «Магніт».

Також гравцям вручили персональні нагороди: кращим бомбардиром став Альберт Шахов, кращий нападник – Ігор Заболотний, кращий захисник – Олександр Пясецький, кращий воротар – Олексій Романчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus