USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля пам’ятного знаку «Поранений солдат» у Луцьку пом'янули жертв Другої світової

23 Червня 2016 12:13
Заходи до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв Другої світової війни відбулись сьогодні, 23 червня, у Луцьку на території меморіального комплексу «Вічна Слава».

Так, у цей день о 10:00 вшанували тих, хто віддав життя під час Другої світової війни.

Після відправи священнослужителями панахиди за загиблими, ветерани, представники органів влади, установ, організацій, громадськість міста поклали квіти до пам’ятного знаку «Поранений солдат».
До слова, 23 червня обмежили проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування. На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни та за жертвами розстрілу у Луцькій тюрмі на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій приспустили Державний Прапор України з чорною стрічкою.

«Як сьогодні пам'ятаю ті страшні часи. Однак, ми, ті, хто воювали, були сповнені ідеї та патріотизму. Воювали за кожну хатку, за кожен горбочок, аби не дістався ворогові. То була справжня війна», - з сумом пригадує учасниця бойових дій, ветеран Другої світової війни Інна Скурковьска, яка прийшла вшанувати пам'ять полеглих побратимів разом із внуком.
До слова, пані Інна зізналась, що найціннішим скарбом, набутим за нелегке життя, є п'ятеро дітей, вісім внуків і нещодавно народжений праправнук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
василь Показати IP 23 Червня 2016 12:43
Позорище! Для луцькои и обласнои влади вийна розпочалася 23червня?Эдине мисто в Украини. де день скорботи проводять сьогодни.! Гунчику и Романюку западло вклонитися загиблим воинам?На Мемориали захоронено близько двох тисяч офицери.солдат.службовцив. Э там и украинци.А при влади э ще и мародери!!! Вчора ветерани провели покладання винкив до Стели Героив та ПамятникаСолдату!Сьодни их уже немаэ.Кому вони муляли очи?Стидоба и Гунчику и Романюку.
Клоун до василь Показати IP 23 Червня 2016 13:44
іди нх кацап ср\ний
ааа Показати IP 23 Червня 2016 13:59
Велика Вітчизняна була і буде. 9 травня День Перемоги- ми переможці. Як прикро , що ми не шануєм подвиг перемоги наших предків, а слухаєм вказівки європи, як ті підлабузники.
з луцька Показати IP 23 Червня 2016 23:22
А потім цих шанованих людей запросили в міську раду: з милицями на ТРЕТІЙ поверх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus