USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку встановлять понад сотню камер відеоспостереження

11 Червня 2017 19:29
Для боротьби зі зростанням рівня вуличної злочинності в обласному центрі Волині поліція планує встановити близько 150 камер спостереження.

Про це розповів начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук, повідомляє Конкурент.

Зі слів правоохоронця, відеокамери в різних районах міста або взагалі відсутні, або працюють лише онлайн, або записують відео низької якості.

«Коли ми в Луцьку виїжджаємо на злочин, то або камери відеоспостереження взагалі відсутні, або висить муляж, або камера працює онлайн в режимі без запису, або стоять дуже дешеві камери, на яких видно лише силует, а обличчя та характерних прикмет не видно. На мою думку, коли місто буде перекрито відеокамерами, з'явиться своєрідна профілактика злочинів. Люди знатимуть, що інформація з цих камер буде поступати в чергову частину Луцького відділу поліції. Ми зможемо тоді піднімати архів, аналізувати і проводити роботу з розкриття цих видів злочину», – зазначив він.

Поліцейський зауважив, що у правоохоронців існує співпраця з Луцькою міськрадою, яка мала вже облаштуати оптоволоконні мережі і встановити у місті до 150 відеокамер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Червня 2017 20:26
Я думав що камери допоможуть поліції в роботі, а це виявляється для профілактики. Може міліціонерів набрати в штат, щоб хоч щось робилося?
Петро Показати IP 12 Червня 2017 09:16
Правильно! Сотні, а то й тисячі камер! Тре припинити цей бєспрєдєл!!
ну дааа Показати IP 21 Червня 2017 17:09
відправити поліцию в лаврів збирати сміття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus