USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку можуть виділити 5 мільйонів на школу-довгобуд

21 Квітня 2016 16:29
На будівництво нової школи в Луцьку з міського бюджету пропонують виділити 5 мільйонів гривень. Ще три мільйони були виділені на це з початку року.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань бюджету та фінансів сьогодні, 21 квітня.

Так, депутати розглядали проект змін до бюджету Луцька. Зокрема, 5 мільйонів гривень мають бути виділені на добудови ЗОШ № 27. До слова, в бюджеті Луцька на 2016 рік на ці потреби раніше виділили 3 мільйони гривень.

Але щоб добудувати заклад, потрібно значно більшу суму. Тож у Луцьку сподіваються на те, що будуть виділені кошти з Фонду регіонального розвитку.

Та, зауважив член комісії, депутат Тарас Шляхтич, не виключено, що ЗОШ № 27 не отримає коштів з держбюджету. Адже у проекті постанови Кабміну, кошти будуть виділені на об’єкти, у яких ступінь готовності не менше 90%. У луцької школи – не та ситуація.

Як пояснила заступник директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Людмила Гаврилевська вирішення питання фінансування з держбюджету будівництва ЗОШ № 27 – в переговорному процесі. Мовляв, цим займається голова ОДА Володимир Гунчик. Але остаточного рішення поки що в Уряді не прийняли.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поки Луцьк чекає, аби 30 мільйонів гривень на добудову школи № 27 виділять з держбюджету, з будівельником домовилися, що він працюватиме авансом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus