USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку викрали скриньку з грішми, які збирали для хворого хлопчика

5 Квітня 2015 14:19
Луцькі волонтери повідомляють про викрадення скриньки з грішми з приміщення аптеки в центрі міста. Міліція не може порушити кримінальну справу, оскільки невідома сума викрадених коштів, - повідомляють у ВОГО «Фундація розвитку громад». Волонтери закликають містян бути уважними, оскільки злодій може здійснювати збір коштів, для своїх намірів, прикриваючись чужим іменем.

Згідно з повідомленнням, 3 квітня з аптеки № 65 ДВТП “Волиньфармпостач”, що знаходиться в самому центрі Луцька на проспекті Волі, 3, біля ЦУМу, викрали скриньку ВОГО «Фундація розвитку громад» з благодійними пожервами для Назарія Бондарука. Хлопчик хворий на невиліковну генетичну хворобу – муковісцидоз, тож потребує постійного дорогого лікування.

“Наша громадська організація вже другий рік допомагає цій дитині. Скриньки для благодійних пожертв на нього та на інших дітей, хворих на муковісцидоз, знаходяться в мережі аптек “Волиньфармпостач” по всій Волині“, – говорить керівник проекту “Стань ангелом – допоможи дітям, хворим на муковісцидоз” Любов Казмірчук.

На місце злочину викликали міліцію, яка склала протокол. Проте, оскільки не можна встановити суму викрадених коштів, кримінальна справа не була порушена. На жаль, це вже не перший випадок крадіжки у цій аптеці. Так, влітку 2014 року було викрадено скриньку із коштами на потреби солдатів, що знаходяться в зоні АТО.

В громадській організації стверджують, що у ній також була копія свідоцтва реєстрації організації й інші документи, що підтверджують благодійну діяльність, – завірені копії.

«Ми вражені таким нахабством. Той, хто поцупив скриньку – вкрав гроші у хворої й немічної дитини. Це злі люди із кам’яним серцем, які байдужі до чужого горя. Нас також дуже турбує проблема викрадення самої документації. Надіємося, що злодій не буде здійснювати збір коштів, для своїх намірів, прикриваючись нашим іменем. Тож закликаємо усіх лучан бути уважними: наші волонтери, якщо збирають кошти на потреби АТО чи інших реципієнтів, мають оригінал доручення з мокрою печаткою та підписом. Будь ласка, перевіряйте документи не тільки організації, але й власне волонтера», – радить виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

Громадська організація “Фундація розвитку громад” звертається до всіх, хто мимоволі став свідком чи знайшов скриньку – повідомити інформацію за телефоном: 0332 72 40 98.

Зауважимо, що допомогти Назарію кожен небайдужий може безпосередньо у ГО “Фундація розвитку громад” (м. Луцьк, вул. Шопена, 11, 2 поверх, Центр Європейської Інформації Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки) чи перерахувавши на розрахунковий рахунок: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135 з приміткою “благодійна пожертва на лікування Назарія Бондарука”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
102 Показати IP 5 Квітня 2015 14:51
Дивитися треба КРАЩЕ! І ставити з розумом. Кругом повна халатність.
оля Показати IP 5 Квітня 2015 16:05
Та ну там є відеокамери чого лапшу людям вішають- з аптеки і забрали
До Олі до оля Показати IP 5 Квітня 2015 16:08
Де в тій аптеці є відеокамери? Там навіть валютчики ховаються гроші рахувати, бо камер не має. Державна аптека на камери ще не заробила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus