USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку викрили комп’ютерний клуб, який працював незаконно

5 Грудня 2013 12:03
У Луцьку перевірили торгові кіоски та заклади відпочинку. З’ясувалося, що частина з них працюють з порушенням законодавства.

Зокрема, з 22.00 до 03.00 у них продають спиртні напої неповнолітнім і надають комп’ютерні послуги особам до 18 років, повідомили у прес-службі Луцькради.

З метою пропаганди здорового способу життя, встановлення фактів продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім у листопаді працівниками служби у справах дітей спільно з представниками Луцького управління СКМСД, СДСБЕЗ, Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, працівниками управління розвитку підприємництва та реклами, дільничного інспектора був здійснений рейд торговими закладами міста з 22.00 до 03.00.

Учасники рейду завітали у магазин «Продукти» (проспект Грушевського, 28), де виявили факт порушення правил торгівлі. На продавця склали адмінпротокол. Також перевірили торгові кіоски по проспекту Грушевського, 1, «Продукти» (проспект Волі), «Свояки» (проспект Відродження), «Все для всіх» (проспект Молоді), комп’ютерний клуб «Неополіс», боулінг клуб «Зефір», нічний клуб «ХХІ століття».

У зв’язку з порушенням режиму роботи комп’ютерним клубом «Неополіс», згідно рішення Луцької міської ради від 23.12.08 № 33/5 «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території Луцька», склали адміністративний протокол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
користувачка Показати IP 5 Грудня 2013 13:35
А заголовок який , боже сіндікат прям викрили ! Скільки разів виручав цей заклад , більше ніде роздрукувати у пізній час , або ж наприклад пропав дома інтернет і треба доробити документи . Кава , чай - більш менш приємний контингет . Дякую що ви є!!!
цікаво Показати IP 5 Грудня 2013 13:57
Заголовок до статті та її зміст не відповідають один одному - "викрили компютений клуб, який працював незаконно" та "порушення режиму роботи комп’ютерним клубом" - трохи різні речі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus