USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вимагають «люструвати» всіх працівників жеку

23 Жовтня 2014 18:44
За день до початку опалювального сезону в помешканні лучан – зняті батареї та розкручені крани. Прикручена труба наразі тече. І все це – залишене напризволяще працівниками жеку №7. Мовляв, ваші батареї - прикручуйте самі.

З таким листом звернулася до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини лучанка Руслана Мельник.

"Зіткнулася з важкоздоланною гідрою-жеком. Як вирішити це питання з опаленням - не знаю, хто може знає, буду вдячна за допомогу", - пише жінка.

Подаємо текст листа без змін і правок:

Як не застартує опалювальний сезон в квартирі на проспекті Волі, 54.

В квартирі було практично відсутнє опалення, я звернулася з відповідними заявами в Жек №7 та Луцьктепло, прийшла комісія в складі 13 чол., з вище вказаних організацій, вирішили ліквідувати проблему. Сказали мені купити 6 кранів з американкою, 2 футорки, 3 крани Маєвського. Працівники ЖКП №7 повідрізали нерівно труби не паралельно одна одній, а мали їх викрутити, прикрутили крани-американки, зламали чугунну трубу в стояку, прикрутили пластмасову, забувши перевірити чи не протікає, не поставили футороки з кранами Маєвського. Злий рок зіграв свою роль – прикручена жеківцями труба в даний момент тече, батареї так і лежать повідрізувані на підлозі дотепер, вони кажуть, це ваші батареї, прикручуйте їх самі. Хто і коли має ліквідовувати це «каліцтво» створене працівниками ЖКП №7? А завтра мають включають опалення тільки не в моїй квартирі. Навіщо було починати цей сир-бор і кинути все напризволяще?

Хоча згідно припису № 1973-10 від 03.04.2014, який складається з 35 пунктів, яке надсилає Луцьктепло Жекам, сказано в п.18. Провести промивання та прочищення опалювальних приладів та трубопроводів у квартирах, від мешканців яких надійшли звернення щодо недогріву у попередньому опалювальному сезоні. Цього в квартирі Жек навіть не збирався робити, мовляв це ваші батареї і робіть з ними що завгодно, хоча це є єдиною системою, яка обслуговується ЖКП згідно рішення Луцької міської ради №577-1 від 24 вересня 2013 року.

Звернення в департамент ЖКГ Луцької міської ради, Луцьктепло, депутату Василю Грибу, на гарячу лінію Луцького міського голови виявилися безрезультатними. Ця «Гідра-Жек» ніяк не реагує навіть на аварійну ситуації щодо труби в стояку, яку вони прикрутили так, що протікає, мотивуючи, що в мене є заборгованість за утримання будинку, тому вони не приїдуть. То хто господар в Луцьку?

Мене цікавить питання скільки ще часу ця «терористично-сепаратиська» організація жеку №7 буде вести ігри по своїх правилах в Луцьку? Як люструвати всіх працівників Жеку №7 від директора, майстрів, сантехніків до прибиральниці за «профнепригодность» та вирізати цю «ракову пухлину» на карті міста назавжди, адже є багато молодих людей, які будуть ефективно працювати. Схожа ситуація була в мого товариша у Львові, в квартирі повністю забилася каналізація, жек прореагував через тиждень, звернувшись у приватні служби, які запустили шланг витягши шкарпетку і дротянку для миття посуду. Найцікавішим була прощальна фраза сантехніка: "Ми не гроші на гівні заробляємо, а рятуємо людям здоров'я і добрий настрій". Коли працівники ЖКП м.Луцька будуть дарувати такі приємні слова та якісні послуги лучанам?

Руслана МЕЛЬНИК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
вася Показати IP 23 Жовтня 2014 18:54
треба всіх чиновників люструвати усіх органзацій і в тому числі начальників відділів. безвідповідальні всі і все. В школах дітлахи мерзнуть а начальники в своїх установах гріються оце так!!!!!! влада нічого не робить ніяких змін !!!
дідо до вася Показати IP 23 Жовтня 2014 19:00
Чому ти голосував за цю владу ?
Анонім до дідо Показати IP 23 Жовтня 2014 19:31
До чого тут ЦЯ влада? Ти спочатку стару вижени, а тоді роби висновки. Хіба тих ско**в-хабарників так легко позбутися?
Дончанин до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 20:18
А кто лично тебе мешал в нормальных условиях на выборах проголосовать за тех людей которые тебя устраивают? Если твой выбор не совпал с выбором большинства украинцев, то может быть твой выбор был не тот? Или, если конкретно, тебе нынешняя власть больше нравится, чем воры - регионалы (я здесь не веду агитацию)?
НН до Дончанин Показати IP 23 Жовтня 2014 20:47
только не становитесь в третью позицию и не говорите, что при старых условиях, на выборах, можно было что либо изменить. Выборы - ничего не решают. Такова се ля ви. И вы - в курсе. Мировоззрение у людей изменилось, по-любому, это ценнее, чем выборы. А власть, на то она и власть, чтобы зубами за стулья держаться...
Анонім до НН Показати IP 23 Жовтня 2014 21:32
А в чем именно изменилось мировоззрение людей, и чем это улучшило их жизнь?
НН до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2014 07:32
какой милый наивняк...прикидываешься? или в кресло Сократа залез?
Дончанин до НН Показати IP 24 Жовтня 2014 08:02
Нормальный ответ затерли. А вот по выборам, Ведь особенно нынешние выборы - полностью безальтернативные. Все места там уже расписаны. Ведь Коломойский обещал ДНР 20 мест в новом парламенте. Правда это было во время его профессионального розыгрыша, но видеозапись разговора имеется.
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:57
Злочинці!!! Утримуемо нероб!
дідо до Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 18:59
Чому ти утримуєш нероб?
НН до дідо Показати IP 23 Жовтня 2014 20:48
трепач
бпп до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2014 09:14
д...л ! в нашому житті за все треба платити! поцікався в мадам скільки в неї боргу , або заплати за неї
дідо Показати IP 23 Жовтня 2014 18:58
Неможе сама утримувати своє житло .то нехай продасть квартиру.
))) Показати IP 23 Жовтня 2014 20:00
куди вони скаржаться, в муніципалітет, який передав обслуговування внутрішніх теплових мереж з "Луцьктепла" на жеки? ну і нате. раніше хоч тепловиків можна було викликати, в них руки ростуть звідки треба у більшості. прокинулись лучани, через рік. спіть далі. і не забудьте регулярно виходити на майдан, пострибати.
Волинь Показати IP 23 Жовтня 2014 21:02
Таке враження , ніби в жеках Луцька працюють дибіли і каліки. У мого знайомого пенсіонера , що проживає на пр-ті Перемоги, більше року з крана на кухні тече вода цілодобово, бо кран старий . Звернувся в жек, прийшли два дибіли сантехніки, пореготали і зникли. Вода тече далі. Дибіли сидять в жеках далі.
))) до Волинь Показати IP 24 Жовтня 2014 00:50
в жеках как раз сидят умные. дибилы им платят дань, а потом жалуются друг другу, что их опять накололи.
Лучанка до ))) Показати IP 24 Жовтня 2014 12:05
А ви не в курсі,що заміна крана-проблема квартиронаймача,?
Дістало! Показати IP 23 Жовтня 2014 21:06
Вже не перший рік борюся з ЖЕКівцями! В опалпвальний сезон зовсім батареі не гріють! На всі прохання вияснити причину, відфутболюють спочатку до Луцькводоканала, а Л-водоканал до Жеку! Цей рік якщо будуть такі самі холодні батареі, то так швидко я від них невідстану! Січова!
ВОНО до Дістало! Показати IP 24 Жовтня 2014 06:15
в Водоканал? скажіть їм дякую бо вони вас пожаліли, могли і в міністерство культури, що в Києві послати ( опаленням завідує Луцьктепло,як не дивно)
Хлоп Показати IP 23 Жовтня 2014 23:40
А давайте розгонимо всi жеки! Оце буде Европа! I конкурс на вакантнi мiсця! I щоб по три чоловiки на мiсце в примусовому порядку серед незадоволених!
ВОНО до Хлоп Показати IP 24 Жовтня 2014 06:16
розганяти трба не жеки, а їх керівників, більшість з яких злодії та лінтяї
лучанка Показати IP 24 Жовтня 2014 08:37
Як люди не хочуть відходити від радянського мислення , квартири ваші приватизовані власні ось і робіть все самі, як своє житло. В приватному секторі самі справляються з проблемами в своєму житлі. Все закінчилось безплатне у власних квартирах методом скарг, по законодавчим документам обслуговуються загальнобудинкові мережі. Бідні пенсіонери грошей немає на кран а на спадщину на квартиру напевно вже черга з родичів.
до автора Показати IP 24 Жовтня 2014 09:01
виходячи з фотографій мені здається . що тітка розпочала ремонт, не вспіла до опалювального сезону, маєь борг ну і вирішила задурно все одним махом вирішити!
лучанці Показати IP 24 Жовтня 2014 09:55
Ви, мадам, певно в своїй хаті живете, а не в квартирі, де над вами дебільні сусіди, які в с..аці вас мали, яку хочуть, таку собі реконструкцію, перепланування і т.д. роблять, в нас по стінах вода тече, бо вони бачте, запланували собі ванну там, де в мене дитяча. Приватизована моя квартира, і що з того, як система опалення одна на всіх? При чому тут радянське мислення, якщо батареї завоздушені, ЖЕК не встигає, чоловік поліз десь на горище спустити повітря, а там крани всі іржаві, є ризик затопити верхній поверх. Може мені і крани і труби ще приватизувати? Хватить що я площадку і сходи мию, бо прибиральниця покропить віником і вже прибрано, лампочками підїзд забезпечую. Так що свої роздуми оставте при собі....
Руслані Мельник від Показати IP 24 Жовтня 2014 09:56
Коли ти не будеш мати людей за "гівно" і обзивати і матюкати останніми словами, тоді і тобі будуть рятувати здоров'я і бажати доброго настрою".
Руслана Мельник Показати IP 24 Жовтня 2014 11:04
Конкретно, кого я обізвала і обматюкала безпричинно? Я поважаю людей, до певної межі спілкування..., але коли йде по відношенню до мене лохотрон і несправедливість, то буває по різному. Хай вам буде здоров'я і добрий настрій? воріженьки мої.
до до Руслана Мельник Показати IP 24 Жовтня 2014 14:25
те що у вас буває по "різному" помітно. особливо у відносинах з сусідами . отож вам також здоров'я і доброго настрою постійно . і особливо виваженості і здорового глузду!!!!!!!!!!!!!!!
Ддд Показати IP 24 Жовтня 2014 11:34
На*рена ми платим Жекові більш як 100грн квартплати, за які заслуги? Хоч квартира приватизована.... Під'їзд самі прибираємо, білимо, лампочки замінюємо, дитячий майданчик самі купували, фарбували.Єдине, що з цього видно, так це роботу двірника, вона в нас молодець. Ще правда інколи ліфтери приходять, якщо дуже сильна поломка (хоча не знаю чи це відноситься до жеку). А в усьому іншому їх як то кажуть "і з вогнем не знайдеш". Мій батько працює в ЖЕЦі і завжди чую скарги на начальників, мовляв "заявок купа, а ніхто не робить, бо держава грошей не виділяє". Давно пора цю лавочку прикрити!!!!
Анонім до Ддд Показати IP 24 Жовтня 2014 12:03
Прикрийте цю лавочку, створіть ОСББ візьміть керівництво обслуговування в свої руки і хазяйнуйте за 100 грн.квартплати, побачите які у вас будуть досягнення!!!!
Лучанка до Ддд Показати IP 24 Жовтня 2014 12:08
А ви створіть ОСББ і спробуйте самі.
Олександр Петрук Показати IP 24 Жовтня 2014 12:08
Руся, так тримати! ЖЕК - це залишки совкового відстійника, - некомпетентність і хамство за твої ж гроші! Оплачуючи комунальні послуги ніколи не отримаєш елементарного обслуговування. І що саме цікаво, немає права відмовитися від їх послуг, нажаль.
Лучанка до Олександр Петрук Показати IP 24 Жовтня 2014 12:12
Руся в квартирі затіяла ремонт,познімала батареї,а винен ЖЕК? Cама хамка,видно всіх дістала,ще й жаліється?
Пані "лучанці" Показати IP 24 Жовтня 2014 12:41
Кому нахамила, Вам? Чи мо' ви працівниця ЖЕКу? Або ніколи не робите дома ремонт? А ще, уважно прочитайте статтю, де чітко вказано що батареї зрізали саме олухи вище указаного закладу.
Руслана Мельник Показати IP 24 Жовтня 2014 13:39
Прийшли працівники Жеку підкрутили гайки в стояку, сказали, що то мої хлопці відкрутили гайку, майстер Нижник Лариса, сказала: "Я тільки вчуся, нам перший рік, як передали на обслуговування опалення." Тобто моя квартира для них виявилася "піддослідним кроликом", батареї звичайно не прикрутили, мотивуючи заборгованістю, Я принципово не плачу, не буду платити і всіх закликаю, це одна із форм, щоб Жек загнувся назавжди, задовбаються вони на всіх подавати позовні заяви, паперу не вистачить. Відносно хамства - мої батьки мене навчили найголовнішому та найсвятішому на цій Землі - постояти за себе, а якщо об вас витирають ноги...то це ваші проблеми обіжені ви мої. Це тільки початок великої "ВІЙНИ" проти гідри-жеку, давайте об'єднаємось і здобудемо перемогу люструвавши для початку ЖЕК №7, адже ми провалили Яника, то така шмакадявка як Жек, здасться сама, потрібно лише почати...
до до Руслана Мельник Показати IP 24 Жовтня 2014 14:31
чим хто "обіжений " помітно , як і на рахунок хамства
Противник жеку Показати IP 24 Жовтня 2014 15:17
Працівників та начальників Жеків треба не люструвати, а розстріляти на Театральному майдані публічно за вироком народу Луцька.
кат до Противник жеку Показати IP 24 Жовтня 2014 15:34
з тебе і почнемо
правозахисник Показати IP 25 Жовтня 2014 09:31
Скільки ще в місті Луцьку буде орудувати лохотронно-злочинна банда в формі ЖЕКІВ? Які законно здирають з лучан гроші і незаконно ложать в кармани собі, нічого не роблячи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus