USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку випускатимуть аудіожурнал для незрячих

20 Грудня 2013 21:21
Група ініціаторів із Луцька розробила тестову версію аудіожурналу для сліпих.

Уже готовий перший випуск видання, який активісти пропонують послухати людям із тяжкими вадами зору і внести власні корективи у контент та наповнення. Також планують зробити сторінку і для найменшеньких.

Над назвою свого творіння молоді люди поки що працюють.

«Ми не чарівники, а лише вчимось, тож власні перші кроки у цій добрій справі робитимемо разом із нашими слухачами. Видання не спрямоване на різноманітні політичні та релігійні дебати. Ми говоритимемо про саморозвиток та становлення людини, як особистості. Сподіваємось підтримку та допомогу тих, для кого цей журнал створений, у визначенні основних напрямків та тематики статей видання. Із величезною втіхою дослухаємось до усіх побажань та пропозицій, якими, ми сподіваємось, не забуватимуть ділитися із нами», - каже один із організаторів Кирил Легостаєв.

До слова, лучани працюють над проектом абсолютно добровільно і безкорисливо.

«Коли ми завітали до обласного товариства сліпих, люди не могли повірити, що усе безкоштовно. Вони постійно допитувались, що ж від них потім вимагатимуть і скільки потрібно заплатити. Ми намагались пояснити, що усе що необхідно – дозволити нам підключити комп’ютер. Що нам із того? Задоволення від того, що робимо добру справу», - усміхається хлопець.

Зі слів ініціаторів проекту, поки що «левова частка» статей - російською мовою. Це через те, що у мережі інтернет зовсім мало потрібного контенту українською, утім, на майбутнє лучани планують самостійно озвучувати матеріал. До цього зможуть долучитися усі небайдужі і з хорошою дикцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus