USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку висадили алею на честь захисників та захисниць. У планах – тисяча дерев у десяти локаціях

14 Жовтня 2022 11:57
13 жовтня на Меморіальному комплексі «Вічна Слава» вздовж вулиці Нестора Бурчака у Луцьку висадили алею на честь захисників та захисниць України. Символічно для посадки обрали саджанці дуба та калини, що є невід’ємними символами нашої держави.

Як повідомили у Луцькій міській раді, висаджено 37 штук саджанців дуба черешчатого, калини та бірючини.

А у сквері Святого Миколая на вул. Богдана Хмельницького, 19 висадили ялицю білу та дуб черешчатий.

Нині розпочався осінній етап всеукраїнського проєкту «Озеленення планети» за сприяння Благодійного Фонду «Озеленення України». Луцьк також долучився до заходів проєкту. Саджанці було придбано за сприяння депутата міської ради Андрія Разумовського.
Участь у висадці дерев взяли секретар міської ради Юрій Безпятко, депутати міської та обласної рад, представники громадської організації «Волинський актив молоді», працівники Палацу учнівської молоді, Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області.
У межах осіннього етапу озеленення міської громади заплановано висадити ще понад 1000 дерев у понад 10 локаціях обласного центу та населених пунктах міської громади.
До слова, 14 жовтня о 13:00 в Центральному парку культури та відпочинку буде проводитися висаджування молодих дерев на честь захисників та захисниць України, які на полі бою захищають нашу свободу та незалежність держави. У луцькій мерії запрошують усіх небайдужих взяти участь у ці екологічній акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus