USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку висадили Алею героїв на честь загиблих під Волновахою

29 Травня 2014 10:22
15 дубків посадили школярі в пам’ять про українських військових, які загинули під Волновахою на Донеччині. Про це повідомляє ВОДТРК.

Вшанувати пам’ять військовослужбовців учні луцької школи №17 вирішили, висадивши на її території Алею героїв. 15 дубків, безплатно наданих для хорошої справи працівниками Волинського селекційно-насіннєвого центру, віднині нагадуватимуть про те, наскільки цінним є людське життя. Брат і сестра Анастасія і Станіслав Грицуняки спонукали однокласників — учнів шостого і сьомого класу — задуматися над героїчним вчинком земляків. Ініціативу дітей підтримали їхні батьки та вчителі.

У школі з особливим болем сприйняли звістку про смерть наших земляків, адже один із загиблих військовослужбовців Віталій Махновець — випускник цього навчального закладу.

“Уся шкільна родина з хвилюванням дізналася про трагічну смерть колишнього учня, якому 8 травня виповнилося лише 33 роки”, – розповіла заступник директора школи Інна Савчук.

Директор школи Олег Мах з гордістю сприйняв ініціативу своїх вихованців, які не залишаються байдужими до подій, що відбуваються в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕТРО КАЛОРІЯ Показати IP 29 Травня 2014 11:00
Дуже добра справа. Тепер головне, щоб не забували вчасно поливати, підживляти для пропостання доброго і вічного у душах дітей.
Дружина Показати IP 29 Травня 2014 12:35
Тільки й знають, що алеї висаджувати, фото у краєзнавчих музеях вивішувати, свічки запалювати... Коли "керівництво" дослухається до волинян і зробить усе можливе, аби подібне не повторилося? Коли скінчиться цей безлад???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus