USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку висадили більше сотні дерев миру

16 Жовтня 2015 18:18
Дерева миру саджали у Луцьку. Сьогодні в рамках Всесвітньої ініціативи «Trees of Peace» у Луцьку висадили понад 100 дерев. Про це інформують організаторами дводенної акції.

«Дерева миру – чудова, неймовірна та просто надихаюча акція. Кожен мешканець міста міг долучитися й зробити свій внесок у зміну нашого суспільства. Дерево – це символ світу, символ життя, а отже і символ миру, що наразі так актуально. Ми хотіли показати, що посадити дерево досить просто, достатньо лиш об’єднатися заради спільної мети. Так само, якщо кожен буде робити свій внесок у становлення миру, то ми зможемо його досягти», – впевнена прес-секретар ВОГО «Фундація розвитку громад» Вікторія Горбай.

Така ж акція проходила й на весні (тоді основною локацією був сквер Героїв Майдану, що біля РАЦСу). Однак цього разу захід виявився масштабнішим.

Організація підготувала три локації: сквер, що поблизу Храму святого Великомученика Юрія Переможця (знаходиться на вулиці Стрілецькій), територія Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5, а також парк імені 900-річчя Луцька.

«До акції долучалося чимало лучан й організацій. Зокрема, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства безкоштовно надало та доставило усі необхідна саджанці. Окрему подяку варто висловити колективу 5 школи, які спільно з дітками четвертих класів посадили дерева й пов’язали на них жовто-блакитні стрічки із двома голубами. Не менший вклад зробив й доктор економічних наук, професор Божидарнік Тарас Вікторович. Він підтримав ініціативу, й плі-о-пліч з нами та студентами ЛНТУ висаджував дерева миру», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Усі охочі можуть долучитися - на 17 жовтня заплановане продовження акції, відтак, саджатимуть дерева поблизу навчально-виховного комплексу № 26.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 18 Жовтня 2015 13:44
про цих благодійників - http://orabote.net/feedback/list/company/13907

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus