USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку витратять понад 600 тис. на путівки для дітей

5 Червня 2019 18:38
На закупівлю 124 путівок в ДПЗОВ «Супутник» у селі Світязь планують витратити 613,8 тисячі гривень: оскільки торги двічі доводилося скасовувати, застосують переговорну процедуру.

Замовником виступає управління освіти Луцької міськради. Йдеться про 124 путівки для відпочинку дітей в ДПЗОВ «Супутник», що у селі Світязь Шацького району. Строк надання послуг – до 31 серпня.

Раніше відповідно до річного плану державних закупівель управління освіти Луцької міської ради на 2019 рік замовник запланував проведення закупівлі путівок для відпочинку дітей. Рішенням тендерного комітету від 24 квітня обрали процедуру відкритих торгів. На участь у торгах подали менше як дві тендерні пропозиції, тож торги скасували. Рішенням тендерного комітету від 11 травня знову обрали процедуру відкритих торгів для закупівлі. Ці торги довелося скасувати з тієї ж причини.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.35 Закону України «Про публічні закупівлі», якщо замовник двічі скасовував тендер через відсутність достатньої кількості учасників, при цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасників не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації застосовується переговорна процедура закупівлі. Управління освіти Луцької міської ради здійснює закупівлю з метою забезпечення повноцінного відпочинку та оздоровлення школярів, запобігання негативних проявів у дитячому середовищі необхідно придбати путівки в табори відпочинку та оздоровлення. Відпочинок у таборах сприяє поліпшенню здоров’я школярів, забезпечить зайнятість дітей, запобігає явищам бездоглядності, дає можливість продовжити виховний процес, розвивати творчі здібності учнів. Культурно-виховні заходи, які проводяться у таборах, направлені на виховання у дітей почуття національної свідомості, патріотизму, популяризації європейських демократичних цінностей та відродження національних традицій.

Таким чином, ця закупівля для відпочинку дітей вкрай необхідна. Отже, застосували переговорну процедуру. Договір планують укласти з Волинською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus