USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть новий маршрут на Ківерцівську

3 Лютого 2016 11:10
Неналежне транспортне сполучення мають мешканці вулиці Ківерцівської, подекуди доводиться проходити 2 кілометри до найближчої зупинки громадського транспорту. Зміни цю ситуацію вирішили депутати.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Депутат Юрій Безпятко інформував, востаннє вулицю Ківерцівську ремонтували 21 рік тому й маршрутки туди не їздять.

«Востаннє ремонт дороги робили в 1995-му році. Там відсутній рух громадського транспорту і дітям та людям поважного віку доводиться іти до 2 кілометрів, щоб дійти до магазину, аптеки чи зупинки. Прошу розробити новий маршрутний напрямок, щоб лучани мали належне транспортне сполучення», - оголосив депутатський запит обранець громади й більшість його підтримала.

ЧИТАТИ ЩЕ: УЖЕ В ЛЮТОМУ ПРОЇЗД У ЛУЦЬКИХ ТРОЛЕЙБУСАХ БУДЕ 2 ГРИВНІ

Зауважимо, що лучани також просять створити новий маршрут від району Вишкова до густонаселених спальних районів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що змінили рух маршрутки №18. «Автобус № 18 курсуватиме через Старий Ринок-вулицю Винниченка-проспекти Перемоги-Соборності-Молоді-Відродження-вулицею Дубнівської-дачний масив «Маяк». Також зміни рух маршрутки маршрутки № 27.

Окрім того, на десять маршрутів оголосили конкурс. Ознайомитися із умовами конкурсу та передбаченим інтервалом руху транспорту можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ірина Таран Показати IP 3 Лютого 2016 13:18
Луцьк не настільки велике місто, а роботу транспорту налагодити не можуть. Це добре коли погода хороша, а коли сніг чи дощ?
K Показати IP 3 Лютого 2016 13:21
Чому на Підгайці Крупу Лище нічого додаткового не пустять все лише на Ківерці туди і так ходять багато.Вже не знають як ті прилуцькі землі забрати під Луцьк
До К Показати IP 3 Лютого 2016 16:18
Ти читай грамотей не на Ківерці, а на вул. Ківерцівську, де проживають багато мешканців, де , і на вул. Ківерцівській розташовано багато підприємств, і проживає багато мешканців.Молодець Юрій, підтримую.
давно пора Показати IP 3 Лютого 2016 23:38
Давно пора пустити маршрутку. З 40 дістатися до центру швидше ніж по соборності і волі. Розвантаження трафіку по вул Соорності. Полегшення доїзду до підприємств авіозаводу Мотор, мостозагону. Діти добиратимуться до школи швидше. Пенсіонери до амбулаторії та аптеки, лікарні. Мешканці сорокового задоволені. Мешканці Ківерцівької задоволені. тільки перевізники завжди скиглитимуть про малиий потік пасажирів, а до кишені кластимуть незадекларовані доходи від перевезення.
Василь Показати IP 23 Вересня 2016 19:05
Коли буде нормальне сполучення з с.Прилуцьке.а не з Дачного пішком і в дощ і сніг йти.село вписується в м.Луцьк в живемо як за 200 км.це не нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus