USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначили найсильніших прикордонників

26 Квітня 2017 15:41
Змагання із самбо серед працівників Державної прикордонної служби України завершилися у Луцьку. Серед 30 команд найсильнішою стала команда з Харківського прикордонного загону.

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з самбо, який організували у пам’ять про молодшого сержанта Сергія Гулюка, розпочався 25-го квітня, а фінальні сутички відбулися 26-го квітня. Тривали змагання у Луцьку в обласному ліцеї з підвищеною військово-фізичною підготовкою.

Серед тих, хто став переможцем в індивідуальних заліках, - товариш загиблого військового Микола Семерей. Він каже, що цього разу було дуже важко боротися.

«Раніше, як був молодшим, то перемоги давалися легше, а дається взнаки вік, змагатися стало важче. Втім, здобути першість мені таки вдалося. Для мого товариша Сергія спорт теж був дуже важливим, ми неодноразово разом їздили на змагання. Спорт загартовує не лише фізично, а й стаєш витривалим психологічно, сильним духом», - розповідає Микола.
Варто додати, що на змаганнях була присутня і сім’я Сергія Гулюка. Як зауважили рідні військового, для них честь, що про їхнього батька не забувають, та подякували усім присутнім за те, що бережуть пам'ять про нього.

Нагадаємо, службовець Луцького прикордонного загону Сергій Гулюк загинув у 2014 році під час обстрілу на Донеччині. На сході України Сергій був із 28 червня 2014 року. У складі оперативно-бойової прикордонної застави від Луцького прикордонного загону охороняв східні рубежі України. 31 липня 2014 в районі населеного пункту Василівка (Амвросіївський район) у Донецькій області прикордонників обстріляли з мінометів та гранатометів. 3 серпня на Рівненщині прощалися з загиблим. Поховали Сергія Гулюка у селі Завидів Острозького району, де проживали його батьки. Народився військовий 7 вересня 1981 року в Рівному. Проживав із сім'єю у Луцьку (напівсиротами залишилися двоє синів та донечка).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus