USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку визначили найсильніших турніру «Шкіряний м’яч»

11 Жовтня 2015 15:35
Днями на майданчику з синтетичним покриттям КЗ «ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області» відбувся фінальний етап турніру з міні-футболу «Шкіряний м’яч» серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька.

Так, кращі футболісти 8 загальноосвітніх навчальних закладів боролися за звання найсильніших на цій стадії. Вже з чвертьфінальних поєдинків було помітно, що кожна команда ставить перед собою найвищі завдання – здобути перемогу, а коли справа дійшла до півфіналів, то напруга і емоції на майданчику були нестримні.

«Фаворитом перед турніром була ЗОШ № 12, адже ця школа укомплектована деякими гравцями з команди ФК «Волинь» відповідної вікової категорії. Однак сьогоднішній турнір показав, що кожна команда налаштована на перемогу і буде боротися в повну потужність», - зазначив вчитель фізичного виховання правознавчого ліцею Дмитро Піддубний.

«Загалом ми раді проведенню турніру такого формату, все відбулося на найвищому рівні: і відкриття, і озвучення під час матчів, і феєричне нагородження усіх учасників турніру. Я знаю, щоб провести турнір такого масштабу треба докласти багато зусиль і часу. Помітно, що у Фонді Ігоря Палиці «Новий Луцьк» працює професійна команда, яка робить свою справу просто для лучан, у цьому випадку - для школярів», - продовжив Дмитро.

Зазначимо, що з 6 по 8 жовтня відбувався попередній етап турніру. 12 команд розділили по групах відповідно до «сліпого» жеребкування.

Перемогу у змаганнях здобули учні КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23 Луцької міської ради». Друге місце посіла команда КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради», а трете - КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області», яка у матчі за ІІІ місце тільки в серії післяматчевих пенальті обіграла команду-господарів.



«Нам пощастило з погодою, адже ці дні були сонячні, і хоча відчувалася прохолода, але на майданчику було по-справжньому гаряче. Я спілкувався зі спортсменами, помітно як в них горять очі і є бажання до перемоги. Головне, що всі учасники отримали велике задоволення від цього турніру. Дякую директору та вчителям фізичного виховання правознавчого ліцею, які надали можливість провести фінальну частину змагань на їхньому спортивному майданчику, дякую директорам, які надали спортивні майданчики для проведення попереднього етапу змагань. Взагалі є багато ідей щодо проведення не тільки футбольних турнірів, а й змагань з інших видів спорту. Я впевнений нам це вдасться реалізувати», - резюмував менеджер Фонду Олексій Сорокун.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
стоп Показати IP 11 Жовтня 2015 16:28
вибори скоро
Патріот Показати IP 11 Жовтня 2015 16:36
Ми стали забувати, хто зробив хет-трік в фіналі турніра "Шкіряний м'яч"
Анонім до Патріот Показати IP 11 Жовтня 2015 19:16
Якби ти був би Патрійотом, то ті повинен був би вимагати того, щоб усіх працівників Волинського СБУ посадили на палю, бо захід "Шкіряний М'яч" - це комуністичне минуле, заборонене законом. Якщо не в курсі, цей турнир в радянскі часи курирувався клятими комунистами.
Крук до Патріот Показати IP 12 Жовтня 2015 08:05
Гєна Букін!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus