USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначили переможця дитячого баскетбольного турніру. Фото

24 Вересня 2023 20:33
У Луцьку завершився дитячий баскетбольний турнір Lutsk Cup, в якому взяли участь шість команд. До міста завітали баскетболісти 2010 року народження та молодші з Рівного, Чернівців, Хмельницького, Слобожанського, Ужгорода. Обласний центр Волині представляла збірна спортивних шкіл.

Організував турнір баскетбольний клуб «Старий Луцьк», підтримку надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Змагання розпочали 22 вересня з матчів групового етапу. Згодом команди розігрували рейтингові місця. Шосту позицію зайняла команда із Чернівців, лучани стали п'ятими. Бронзові нагороди вибороли представники Хмельниччини, обійшовши баскетболістів із Рівного.
Читати ще: Майстерність та витривалість: БК «Старий Луцьк» організував баскетбольний табір для дітей. Фото

У фіналі зійшлися «Прометей» зі Слобожанського та ужгородська ДЮСШ. До середини третього періоду на майданчику була рівна боротьба, однак наприкінці спортшколівці вийшли у відрив. Фінальний результат – перемога Ужгорода 98:79.
Читати ще: У Луцьку стартував баскетбольний турнір пам’яті Олексія Веремійчика. Фото

До церемонії нагородження долучилися директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, директор обласної спортшколи Дмитро Піддубний, віцепрезидент Федерації баскетболу Волині Дмитро Чайковський. Вони подякували гравцям та тренерам за участь, побажавши спортивних перемог.
Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський переконаний, що підтримувати дитячий спорт – це інвестувати в сильне та здорове майбутнє.

«Було дуже приємно спостерігати за іграми. Уболівав за баскетболістів із Луцька, втім вони, на жаль, не потрапили до трійки лідерів. Впевнений, що участь у таких змаганнях додасть їм досвіду для майбутніх перемог. А Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і надалі буде підтримувати дитячий спорт у місті та області», – зазначив Тарас Осадовський.
Читати ще: Вихід у плей-оф та медалі: «Старий Луцьк» представив новачків та розповів про завдання на новий сезон Суперліги

По завершенню змагань юні баскетболісти отримали пам’ятні медалі та статуетки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Окремо відзначили кращих гравців турніру, які теж не залишилися без нагород.

Кращим центровим став Радіон Тимченко (Прометей), захисником – Артем Вудмаска (Ужгород), нападником – Ілля Сердюк (Прометей). А кращим гравцем змагань визнали ужгородця Артема Дьордея.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus