USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Футбольний турнір у Луцьку зібрав команди із чотирьох міст. Фото

24 Червня 2023 19:10
В обласному центрі Волині стартував турнір із футболу «Volyn cup 2023» серед дітей 2013 року народження. Участь у змаганнях узяли вісім команд із чотирьох міст – Володимира, Нововолинська, Ковеля та Луцька. Перші матчі команди грають на стадіоні «Підшипник», а фінальні ігри відбудуться на «Авангарді».

Організатором «Volyn cup 2023» став футбольний клуб «Волинь», за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Серед учасників – ФЦ «Ковель-1», ФЦ «Ковель-2», «ВІК-Волинь» із Володимира, нововолинський «Шахтар», луцькі «ДЮСШ-2», «Любарт», «Адреналін» та «Волинь».
Згідно з регламентом, колективи розділили на дві групи по чотири команди. Перші та другі місця пройдуть у фінальну гонку за медалі, яка також відбудеться у форматі групового турніру. Треті та четверті місця своєю чергою зіграють «кожен із кожним» між собою.
Читати ще: Динамічно і видовищно: у Луцьку відбулися змагання з королеви спорту. Фото

Як відзначив представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, футбольний турнір для дітей цього місця проводять уже не вперше. Зокрема тиждень тому завершилися змагання для одинадцятирічних футболістів.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди радо долучається до організації різних спортивних турнірів, адже діти – це наше майбутнє. У нинішній час потрібно дбати про них. Саме на наших дітей покладена нелегка місія – відбудова нашої країни, причому в різних напрямках, серед яких і спортивний», – наголосив Тарас Осадовський.
Розпочали змагання поєдинком між командами «Ковель-1» та «ВІК-Волинь», де перемогу із рахунком 3:0 здобули останні. «Volyn cup 2023» триватиме впродовж двох днів на стадіонах «Підшипник» та «Авангард». Наприкінці турніру кращі команди отримають призи подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Азаза Показати IP 24 Червня 2023 23:13
Не зрозумів. А де представники спортивної столиці України - Ківерців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus