USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку визначився переможець Кубка Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

22 Липня 2023 17:05
Переможцем Кубка Волині з мініфутболу Асоціації дворового футболу в категорії Gold Cup стала команда «Агромат». У Silver Cup перемогу святкував колектив «БусМаркет».

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до уваги вболівальників огляд фіналів.

SILVER CUP

У фіналі срібного кубку зійшлися «БусМаркет» та «Дубнівська». Перші відкрили рахунок вже на шостій хвилині матчу – відзначився Іван Корчук. За хвилину Роман Петрук подвоїв перевагу – 2:0. Хлопці з «Дубнівської» ніяк не могли зібратися і пропустили втретє на 10 хвилині – дубль в активі Романа Петрука. Але зусиллями Андрія Чернова «Дубнівська» таки відіграла один гол на 17 хвилині та, здавалося б, зберегла інтригу на другий тайм – 3:1.
Читати ще: У Луцьку визначився перший фіналіст Кубка Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

Проте в другій половині у «Дубнівської» продовжилися проблеми з організацією гри. Гравці «БусМаркету» швидко накривали та не давали їм розігрувати м’яч. На 30 хвилині Іван Корчук поховав інтригу в цій грі, встановивши остаточний рахунок 4:1 на користь «БусМаркету».
GOLD CUP

Фінал золотого кубка подарував вболівальникам більше інтриги, а ось з видовищністю не склалося. Оскільки у в’язкій грі «Агромат» та «Неріс Авангард» насамперед хотіли не пропустити. На початку гри «агроматівці» були більш націлені на ворота – Максим Бондаренко прошив воротаря на 3 хвилині, відкривши рахунок у зустрічі. На 8 хвилині вдруге у воротах «Нерісу» відзначився Назар Сеник – 2:0. Дмитро Дігалевич зумів зберегти інтригу на другу половину зустрічі, скоротивши відставання на 13 хвилині – 2:1.
Читати ще: У Луцьку визначився ще один фіналіст Кубка Волині з мініфутболу. Фото

Попри те, що у другому таймі насамперед забивати потрібно було «Нерісу», більше моментів було в «Агромату». Але команди в другій половині продемонстрували гольове мовчання.
Як наслідок – мінімальна перемога «Агромату» у фіналі золотого кубка (2:1).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 22 Липня 2023 18:49
Це, напевно, тільки в українському футболі переможцям (призерам) дарують пиво в спайках))) Рівень розвитку спорту)))
Автор Показати IP 22 Липня 2023 21:22
Ні, ще в німецькому, але там не в спайках)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus