USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Небезпечний дитмайданчик на Молоді відремонтують

2 Червня 2017 08:36
Занедбаний дитячий майданчик на проспекті Молоді, де минулого року через несправність об’єктів травмувалися діти, просять привести ло ладу.

Про це стало відомо 31 травня під час засідання Луцької міської ради.

Відповідне прохання від мешканців проспекту Молоді озвучив депутат Петро Бойко у запиті до виконувачу повноважень Луцького міського голови Ігорюя Поліщука.

«Дитяче містечко із незадовільним станом розташоване біля піцерії «Solo», яке в народі називають «Мадагаскар». Тамтешні об’єкти у жахливому занедбаному стані: гірки з гнилими елементами, щаблі драбин відсутні, стирчать скалки. Того літа вже була прикра історія, коли там травмувалася дитина і її забрала швидка допомога. Мешканці тамтешнього району просять вплинути на власників кафе й вирішити проблему, аби більше діти не страждали», - звернувся депутат.

Депутати міської ради підтримали запит колеги більшістю голосів.

Своєю чергою, Ігор Поліщук на це зауважив, що дитячий майданчик однозначно приведуть в належний лад: чи то за підтримки підприємців, чи власними силами.

Нагадаємо, торік дитячий майданчик хотіли взагалі прибрати й встановити там торговельний об’єкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus