USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку з магазину вкрали товару на мільйон: грабіжників затримали в Кропивницькому

5 Лютого 2021 14:32
Волинські оперативники затримали у Кропивницькому банду крадіїв, які викрали із магазину в Луцьку товар на понад 1 млн грн. Їх затримали на гарячому, після скоєння чергового злочину.

Про це повідомляє поліція Волині.

На початку січня цього року невідомі розбили вікно та здійснили крадіжку із магазину у Луцьку на понад 1 млн грн. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах або організованою групою.

У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясували, до вчинення кримінального правопорушення причетні четверо жителів Запорізької області. Співробітники кримінальної поліції вийшли на слід злочинців.

Сьогодні оперативники управління карного розшуку області та слідчі слідчого управління затримали зловмисників у Кропивницьку після вчинення чергової крадіжки з магазину мобільних телефонів. У спецоперації брали участь бійці спецпідрозділу КОРД.

Уже відомо, що крім Волині затримані скоювали злочини у Рівненській та Черкаській областях. Кількість вчинених ними кримінальних правопорушень з’ясовується. Суми завданих збитків значні, оскільки чоловіки викрадали лише цінні речі, у тому числі мобільні телефони, ноутбуки.

«Зловмисники спеціалізувалися на крадіжках з магазинів побутової техніки. Наразі тривають першопочаткові слідчі дії. Затримані перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території інших областей», - повідомив Руслан Гамольчук, начальник управління карного розшуку ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2021 16:44
Цікаво куди збували награбоване?
адвокат до Лучанин Показати IP 5 Лютого 2021 21:11
в інші магазини.
Експерт Показати IP 7 Лютого 2021 00:48
Скільки грабіжників і скільки людей які їх зупиняють, капець, :/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus