USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку за підтримки Фонду Ігоря Палиці відбувся турнір пам’яті Сергія Семенюка

5 Лютого 2018 21:07
У першу суботу лютого в приміщенні обласної ДЮСШ відбувся VІI турнір з волейболу пам’яті засновника та президента волейбольного клубу «Лучеськ-Підшипник» Сергія Федоровича Семенюка. Організаторами змагань виступили син видатного волейболіста Андрій, який продовжив справу батька, та друзі Сергія Федоровича.

Захід відбувся за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», інформують у прес-службі Фонду.

Участь в турнірі, що вже став традиційним у нашому місті, взяли найкращі команди західного регіону та центральної України: «Олюртранс» (Луцьк), «Датський текстиль» (Сокаль), «Добротвір» (Львів), «Житичі» (Житомир).

У залі зібралися рідні, друзі, колеги та ті, хто під керівництвом Сергія Семенюка робив перші кроки у волейболі.

Андрій Семенюк подякував усім присутнім за те, що бережуть пам’ять про його батька. Він розповів, що з кожним роком турнір набирає все більших масштабів. Часто команди самі телефонують, аби взяти участь у заході. Андрій зауважив, що насичена програма турніру вже не вміщається в один день, тому організатори думають над тим, аби зробити його дводенним.
– Сергій Семенюк був багатогранною людиною, яка залишила вагомий слід у волейболі і на Волині, і загалом в Україні. Цей турнір – можливість насолодитися волейбольною грою для поціновувачів цього виду спорту та привід зустрітися для давніх друзів, знайомих, нагода вшанувати світлу пам’ять великої людини, – каже головний тренер команди «Олюртранс» та друг родини Семенюків Володимир Лисобей.
Гостей і учасників змагань привітав керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун.

– Сергій Семенюк стояв біля витоків волинського волейболу, а його команда успішно представляла область на всеукраїнському рівні. Він любив спорт, жив волейболом. Приємно, що син Андрій успадкував від нього ці риси, – зазначив Олексій Сорокун. – Дозвольте мені за дорученням засновника Фонду Ігоря Палиці привітати вас із сьогоднішнім святом, побажати нових звершень, перемог, а глядачам бажаю насолодитися захопливою грою.
Присутні вшанували пам’ять Сергія Семенюка хвилиною мовчання.
По тому команди зійшлися у запеклій боротьбі, перемогу в якій здобув луцький «Олюртранс».

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з початку діяльності підтримує фізичну культуру та спорт. Зокрема, проект «Підтримка спортивних змагань» спрямований на розвиток та популяризацію масових і доступних видів спорту. Впродовж 2017 року Фонд сприяв проведенню близько півсотні змагань з різних видів спорту. Фонд і надалі надаватиме підтримку спортивним організаціям, з якими склалася співпраця впродовж останніх років. Адже його засновник Ігор Палиця переконаний, що підтримка спорту – це насамперед інвестиція у здоров’я волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus