USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» змінив керівника

22 Червня 2021 15:04
На загальних зборах Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» було прийнято рішення про переобрання керівництва Фонду.

Учасники зборів звільнили з посади голови правління Фонду Олександра Товстенюка й ухвалили рішення про переобрання на цю посаду Катерини Шкльоди, яка донедавна обіймала посаду заступниці голови правління Фонду.

Олександр Товстенюк займав посаду голови правління Фонду Ігоря Палиці з 2012 року.

«Дев’ять років на посаді голови правління – це надзвичайно багато, це навіть забагато для однієї людини. І мені дуже приємно констатувати, що за ці роки Фондом втілено тисячі проектів на сотні мільйонів гривень, – зазначає Олександр Товстенюк. – Дякую Ігорю Палиці за високу довіру та неоціненний досвід. Дякую усім, хто допомагав робити добрі справи й підтримував ті проекти, які ми втілювали. Фонд став частиною мого життя і залишається нею, проте настав час дати йому нове дихання».

Обов’язки голови правління Фонду Катерина Шкльода виконуватиме щонайменше до засідання наступних зборів, які мають відбутися за місяць.

«Маю за честь бути частиною потужної команди Фонду «Тільки разом», засновник якого Ігор Палиця ось уже десять років поспіль вкладає власні ресурси, аби розвивати рідний край та допомагати волинянам, – зауважує Катерина Шкльода. – Дякую за довіру і Ігорю Палиці, і Олександру Товстенюку, і усьому колективу Фонду. Вірю, що попереду нас чекає багато цікавої та корисної роботи на благо Волині».

Нагадаємо, нещодавно Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відзначив 10-річний ювілей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Звіробій! Показати IP 22 Червня 2021 15:39
Дякую! Наступнику сили та наснаги)!
Мирко Показати IP 22 Червня 2021 17:19
як би хто не ставився до фонду палиці і до нього самого, але 10 років шось таки роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus