USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку задля допомоги хворому малюку організовують концерт

8 Травня 2017 14:12
Заради порятунку 1,5-річного Дениса Назарчука у Луцьку організовують благодійний концерт. Захід відбудеться 14 травня у Палаці культур міста Луцька о 14:00.

Про це повідомив волонтер Руслан Теліпський у Фейсбук.

Маленькому хлопчику поставили діагноз – аномалія розвитку кистей рук у вигляді тотальної синдактилії.

«Небайдужі лучани організовують концерт для збору коштів і порятунку маля. Координатор: Тетяна Доброжанська. Також можна безпосередньо сконтактуватись з мамою Дениса та напряму переказати кошти: 4731219100666431 Приватбанк (Назарчук Надія Вікторівна)», - пише волонтер. Та додає, що телефон до мами хлопчика може надати у приватне повідомлення перевіреним людям, аби уникнути широко розповсюдженого телефонного шахрайства.

!Всі виручені кошти від продажу квитків будуть передані мамі хлопчика Надії Вікторівні на відкритті благодійного концерту! Будьмо милосердними! Чекаємо на Вас!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus