USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку замалювали й присипали піском «незручну» розмітку

3 Червня 2017 14:09
У Луцьку «замаскували» нещодавно нанесену дорожню розмітку, яка не дозволяє повертати ліворуч машинам, що виїжджають з автомийки.

Так, розмітку неподалік перехрестя Гордіюк-Кравчука замалювали чорною фарбою і притрусили піском, щоб виглядало натуральніше.

Про це написав у Фейсбуці патрульний Олександр Лісінський.

«Не встигла висохнути нова намальована розмітка на вул. Гордіюк, як вже о 9 ранку троє невідомих людей швиденько замальовують чорною фарбою розмітку, відразу ж засипають піском (щоб не так видно було, що замалювали...) і біжать в сторону мийки.

А все для чого? Щоб з мийки можна було повертати ліворуч! Оце я розумію турбота за клієнтами! А то ті дорожні служби понамальовують розмітки, ніде розвернутись», - йдеться у дописі.

Патрульний зазначає, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне. Але працівники мийки на це не звертають увагу, головне – зручність для клієнтів.

«Найгірше те, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне, але головне ж турбота про клієнтів і плювати їм, що такими діями вони зробили ще одну аварійну ділянку... і плювати їм, що там зупинка громадського транспорту, плювати, що там немає оглядовості для водіїв», - пише Олександр Лісінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 3 Червня 2017 16:24
То це хитро ви..... Кучма Саша , злодій з села Романів зробив , От ч*о все хоче дарма зробити *********** **** *** ******
Вовчик Показати IP 3 Червня 2017 17:22
Ну блін д*біли, там до місця розвороту максимум 50 метрів. Там і світлофор набагато простіше розвернутись ніж чекати. Немає слів д*біли.
Юра Показати IP 3 Червня 2017 19:22
Та нормально там вліво їхати. Стають авто на червоне. З Кравчука в правий ряд повертають. До цього завжди можна було їхати. Кому важко - їдьте на світлофор да хоч на кільце, якщо "правів" накупили а орієнтується на дорозі погано.
Песков Показати IP 3 Червня 2017 22:29
Путин сука жить мешает
саньок Показати IP 7 Червня 2017 16:25
якщо автодор нечитає креслення і малює розмітку за бажанням то поліція звичайно в ++++++++
мешканець Показати IP 7 Червня 2017 17:03
годі гнати на невідомих,нетак давно 14.05.на Волі автодор теж завалив розмітку яка суперечить знакові і куди дивиться поліція тут вони бачать а там ні,ганьба !!!!+

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus