USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше у Луцьку наносять пластикову розмітку

5 Травня 2017 16:19
У Луцьку розпочали нанесення дорожньої розмітки за допомогою холодних плаcтикових матеріалів. Планується, що така розмітка ляже на проспектах Волі, Перемоги, на вулицях Словацького, Гордіюк.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

З його слів, нанесення такої розмітки заплановано на вулицях із дорожнім покриттям із щебенево-мастикової суміші. Нова пластикова розмітка у нічний час відсвічується за рахунок світлоповертаючих кульок, які використовуються при її нанесенні.
«Перевага цієї технології полягає в тому, що на відміну від звичайної фарби, не потребує оновлення через кожні півроку. Підприємство-підрядник дає гарантію на неї 3 роки. Реальний строк експлуатації при дотриманні технічних умов - до 5 років. Якщо ефективність використання такої технології буде підтверджена на практиці, то ця технологія буде впроваджуватись на більшості вулиць міста», - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 16:32
Браво, до сліз(від радощів)...невже таки Європа наступає по трохи...)
водій Показати IP 5 Травня 2017 16:41
Раніше дороги поремонтуйте,центр міста,позор.
Анонім до водій Показати IP 6 Травня 2017 08:24
А дороги ремонтували півтора року назад, поспіхом, під вибори Романюка! Не жалійтесь тепер!
----- Показати IP 6 Травня 2017 06:55
Крейдою краще!!! Дешево... і можна гроші списувати після кожного дощу))) В минулі роки приблизно чимось таким і наносили розмітку.
12-34 Показати IP 6 Травня 2017 08:10
Дороги в плачевному стані. Виділити гроші на дорогу розмітку, коли ями в коліно створюють аварійні ситуації, і це по в сьому місту. Ще таких доріг в місті не було. Як кажуть, дурні і дороги, недалеко від Росії відійшли!
123 Показати IP 6 Травня 2017 08:31
Вірмени на знак жалоби кілька днів не голяться, а в Луцьку відмовились стригти газони. Територія біля обласної ради заростає бур'янами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus