USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Усі в Луцьку прибиратимуть місто

26 Лютого 2014 09:39
З 7 березня до 16 травня у Луцьку триватиме загальноміська акція «Екологічний квартал».

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності зобов’язані здійснити роботи з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій, впорядкування фасадів будівель і споруд.

У місті планується санітарне очищення загальноміських територій, вулиць від сміття та піску після зими, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, проведення комплексу робіт з впорядкування зелених насаджень загального користування та інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення, санітарне очищення та упорядкування кладовищ, меморіалів, пам’ятників, братських могил.

Відділ екології міської ради із залученням територіальної громади, громадських організацій забезпечуватимуть впорядкування водоохоронних зон водних об’єктів.

Наведення належного санітарного стану на території парків та закріплених скверів здійснюватиме комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька».

Житлово-комунальні підприємства міста, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків здійснюватимуть роботи з упорядкування, приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території багатоквартирних житлових будинків, спортивних та господарчих майданчиків.

У рамках акції міські загальноосвітні заклади спільно з комунальним закладом «Міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Луцької міської ради» будуть здійснювати заходи екологічного спрямування. Зокрема, у березні запланували організувати конкурс колективів учнівських екологічних агітбригад та конкурс плакату на екологічну тематику. У квітні – конкурс науково-дослідницьких та винахідницьких проектів, загальноміське свято «Землю для нащадків збережемо» й різноманітні тематичні акції: «День Землі», «День довкілля», «Діти за гуманне ставлення до тварин», «Посади дерево» (квітень-травень).

Окрім цього, з 1 до 30 квітня проводитиметься місячник з озеленення, та квіткового оформлення власних та прилеглих територій, під час якого підприємства, установи, організації здійснюватимуть комплекс весняних робіт: висаджуватимуть саджанців дерев та кущів, створюватимуть нові і відновлюватимуть пошкоджені газони та квітники. Єдині санітарні дні відбуватимуться щоп’ятниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
з Луцька Показати IP 26 Лютого 2014 09:49
У першу чергу "Правий сектор" нехай за собою почне прибирати!!! Ламати - не строїти! Вперед "герої", а ми побачимо...
до до з Луцька Показати IP 26 Лютого 2014 10:14
ПІдтримую. Данильчушкі та Гузьки -вперед, вулиці прибирати. Хоть щось у Луцьку для народу зробите. Це вимога НАРОДУ ВОЛИНІ. Виж підписуєтесь на бумажках від імені народу. Так от вам первинна дійсна вимога народу.
за до до Показати IP 26 Лютого 2014 10:28
А уявіть таку "армію", яка ходить хороводами по області і людей залякує, і її "висадити" сміття лякати?! Так все сіяти буде як у кота яй...я!!!:)
йося моргенштерн до до Показати IP 26 Лютого 2014 11:14
ПРИБИРАТИ БЕЗ МАСОК!!! Щоб можна було побачити обличчя "героїв"
Віктор до з Луцька Показати IP 26 Лютого 2014 10:42
Як завжди... хай хтось але не я... Сумно... Вас, шановні лучани ніхто не заставляє, це просьба, поприбирати хочаб у дворі свого будинку Ми поважаємо ГЕРОЇВ МАЙДАНУ, ходимо віддати їм заслужену честь, провести в останній путь.... але прибирати Луцьк хай ідуть ті, "хто робив три вікна" і спортив два фасади, а поважаючі себе Лучани, які сиділи вдома, ображені, що їх так заставляють прибирати. Сумно ...
План Показати IP 26 Лютого 2014 10:11
У квітні – конкурс науково-дослідницьких та винахідницьких проектів, загальноміське свято «Землю для нащадків збережемо» й різноманітні тематичні акції: «спали милицию», «День довкілля з коктелем Молотова», «Діти за гуманне ставлення до тварин та упівців», «Спиляй дерево, зробы рогатку» (квітень-травень).
Лучанин до План Показати IP 26 Лютого 2014 10:20
Ще доповніть план, "конкурс во імя Вадима Тітушки та Павла Данилюка - змагання по киданні бруківки", "конкурс во ім'я Павліка Морозова - заклади свого тата та маму та своїх родичів за їх прибутки"
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2014 10:16
КП "Парки та сквери" постійно спалюють сухе гілля, і цим самим забруднюють довкілля
до Луцька Показати IP 26 Лютого 2014 10:22
Правильно. Усіх тих, що громили будинок управління МВС заставити своїми силами його відремонтувати, а не за гроші луцької громади. Данильчук, збирай людей.
ПРавда Показати IP 26 Лютого 2014 11:02
А на чому іздить Гузьок і де дівся останнім часом його тойота авалон
йося моргенштерн до ПРавда Показати IP 26 Лютого 2014 11:16
Ми машину цю знаємо! Вона у нашому списку
до з Луцька і ін. Показати IP 26 Лютого 2014 11:56
ніхто ж нікого не заставляє прибирати Луцький майдан. у вас є свої двори і вулиці. всі герої сидіти і як серливі коти писати по ту сторону екрана звинувачення в адресу людей, які відстоюють своє місто і свою країну, мають на це сміливість, а не сидять і чекають чистих вулиць, справедливості, відсутності хабарів, легкого життя і взагалі, що за них все хтось робитиме.всі хочуть добре жити, та ніхто не хоче напнутися і підняти за собою бумажку чи окурок викинути в урну. це просто сцикунство так срати у коментах (вибачте за французьку)
до до з Луцька Показати IP 26 Лютого 2014 12:31
А більшість і не дозволяє собі смітити на вулицях. А якщо правий сцектор нагадив - нехай прибере - революцію робити не значить все трощити, падлини вони такі.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 12:38
лікуйтеся товаріщ. ви дякувати маєте і поважати людей, які стояли за вас і віддали життя! не перетворюйте тему " про чистоту міста" у свої негативні відгуки про Правий сектор і революцію. до чого взагалі тут революція? чи ви пане не в курсі що така акція проходить щороку по кілька раз? і вона не присвячена революції!!! розширте свої кругозори
громада Показати IP 26 Лютого 2014 13:16
А барикади біля ОДА будуть прибирати? Вже ж перемогли, то від кого барикади? Ах да - можуть ще бути у пригоді, бо коли Гузя погонять, то щоб не зміг у раду попасти!!! Нехай ще побудуть до певного часу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus