USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку запланували ремонт кількох вулиць

31 Січня 2019 14:35
Виконавців ремонтних робіт на вулицях Глушець, Прогресу, Богдана Хмельницького та Загородній визначать у результаті відкритих торгів.

На поточний ремонт тротуару на вулиці Глушець планують витратити 1,239 мільйона гривень. Тендерні пропозиції приймають до 14 лютого, аукціон розпочнуть 15 лютого. Технічне завдання передбачає розбирання асфальтобетонних покриттів, бортових каменів, демонтаж металевого перильного огородження, встановлення бетонних бортових каменів, заміну трьох чавунних люків, улаштування покриттiв з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв брукування товщиною 4 см сірого кольору та кольорових на основі із висівково-цементної суміші, встановлення трубчастих сталевих стояків огородження з влаштуванням бетонних фундаментів та цоколів, фарбування турнікетів тощо.

Поточний ремонт вулиці Прогресу коштуватиме до 1,033 мільйона гривень. Технічне завдання передбачає встановлення дорожніх знаків, влаштування дощоприймальних колодязів, встановлення нових поштових скриньок, розбирання асфальтобетонних покриттів механiзованим способом, влаштування покриттiв з дрібнорозмірних фiгурних елементiв мощення на основі з висівково-цементної суміші тощо.

На поточний ремонт заїзду до будинку №40а на вулиці Богдана Хмельницького планують витратити до 1,445 мільйона. Передбачили встановлення бетонних поребрикiв на бетонну основу, встановлення тактильних плит, влаштування напрямного тактильного покриття на основі з висівково-цементної суміші, встановлення паркувальних обмежувачів, заміну низки люків каналізаційних колодязів, влаштування покриттiв з дрібно розмірних фiгурних елементiв мощення (катушка) на основі з висівково-цементної суміші, вкладання трубопроводiв iз полiетиленових труб дiаметром 200 мм тощо. Аукціон розпочнеться 15 лютого, термін виконання робіт – до кінця липня.

Поточний ремонт тротуару на вулиці Загородній коштуватиме до 618 тисяч гривень. Строк виконання робіт – до кінця липня. Роботи передбачають встановлення семи нових дорожніх знаків, розбирання та встановлення нових бортових каменів, влаштування покриттiв з дрібнорозмірних фiгурних елементiв брукування товщиною 4 см сірих та кольорових, влаштування покриття товщиною 4 см з гарячих асфальтобетонних сумішей тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus