USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затіяли капітальний ремонт вулиць

18 Червня 2014 15:05
В обласному центрі Волині затіяли капітальний ремонт тротуару, що на проспекті Перемоги, та пообіцяли відремонтувати проспект Соборності уже наступного тижня.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив заступник директора департаменту ЖКГ, начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Луцької міської ради Микола Осіюк.

Так, зі слів посадовця, ремонт планують зробити із правої сторони шляхопроводу на проспекті Перемоги й до Луцької професійної автошколи ТСОУ.

Варто зазначити, що до цього комунальники уже відремонтували аналогічну ділянку через дорогу, а ось тепер «перейшли» на іншу сторону проспекту. Також тривають ремонтні роботи дорожнього покриття на бульварі Дружби Народів, капітальні оновлення вулиці Львівської та Набережної.

Крім того, Микола Осіюк пообіцяв, що уже через тиждень розпочнуть капремонт проспекту Соборності.

Нагадаємо, що 20 травня під час виконкому Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що здійснюючи «променад» проспектом Соборності, зробив «несподіване» відкриття. З його слів, покриття проїжджої частини вулиці справді потребувала ремонту. Тоді міського очільника, який пішки прогулювався проспектом, вельми вразив стан частини дорожнього покриття, особливо біля РАЦсу.

Відтак, міський голова наголосив, що й справді дорогу на проспекті Соборності, зокрема з правого боку, необхідно терміново привести до ладу.

Окрім цього, комунальники обіцяють найближчим часом відремонтувати тротуар на проспекті Відродження та вулиці Вахтангова.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку назвали вулиці, які відремонтують цьогоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Щось не так Показати IP 18 Червня 2014 15:19
А Рожище, ще довго згадуватиме Алієва А.А. такого мера більше не буде нинішній обіцяв, що все зробить і знає і вміє і від мобілізації відкупився, але щось пока в сухому залишку повний нуль, хіба ще може пристроїть на роботу когось по дружбі, а до виконання пунктів передвиборчої програми ще не приступав. От такі справи.
Лучанин Показати IP 18 Червня 2014 17:11
Особисто Алієва не знав, можливо дійсно хороша людина була. Але жінка і невістка с*кі ше ті!
Щось не так до Лучанин Показати IP 18 Червня 2014 17:16
Афган був дійсно хорошою Людиною, з позиції господарника і мера міста найкращий з попередників і позадників як виходить..
Катя Показати IP 31 Липня 2014 23:53
Меру міста потрібно частіше ходити пішки...і не таке побачить!? (а може колектив в мерії змінити...і мера)!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus