USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку запрошують на театральне дійство «Тельнюк: Сестри»

8 Листопада 2022 21:10
У суботу, 12 листопада, о 18:00 год команда Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» запрошує на унікальне дійство в Луцьку. Сестри Тельнюк приїдуть до міста з своєю програмою на твори українських поетів.

Їх називають «музикою великого міста», «ліками від розпачу» й «останнім бастіоном високої поезії та музики у просторі сучасної української пісні».

У їхньому репертуарі – пісні на вірші українських і закордонних поетів.

Вони виступають лише без фонограм, дотримуючись найвищих фахових вимог.

Їхня музика охоплює безліч стилів, жанрів і звучань. Філософські балади та романси, фолкрокові композиції та ескізи, акапела та пісні з елементами медитативної мело-декламації, джаз-рок, артрок і трипхоп. Їхня палітра дозволяє експериментувати в найрізноманітніших напрямках і створювати власні.

Виступ «Тельнюк: Сестри» – це театральне дійство з власною драматургією і особливою схемою розгортання образів, це розмова Сестер між собою і водночас щирий діалог із кожним глядачем.

Квитки можна придбати за посиланням.

Зібрані на концерті кошти йдуть на волонтерський штаб «Ангар» для закриття потреб ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus