USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уже сьогодні в Луцьку – виставка та майстер-класи заради допомоги діткам

17 Грудня 2016 08:00
Протягом 17-18 грудня у рамках мистецького проекту «ART Talents collections/Sale-exhibition» лучани і гості Луцька можуть взяти участь у різноманітних безкоштовних майстер-класах (батьки/діти), послухати чудову музику, відвідати виставу творів мистецтва та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят.

Виставка-продаж, яка працюватиме протягом місяця, та майстер-класи відбуватимуться у Палаці культури Луцька. Вхід вільний.

Окрім того, в рамках проекту видадуть каталог-довідник «ART talents collection» усіх учасників заходу, творчих особистостей, а також усіх кращих майстрів hand made (не лише України).

Під час офіційного закриття відбудеться благодійний аукціон та виставка від студії Наталії Журавльової «Долина ельфів».

Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strong children». А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де планують розробити та запровадити системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами.

Як запевняють організатори, у цьому напрямку вже багато зроблено: спільними зусиллями батьків планується придбати коня, а благодійники передали кошти на купівлю землі та приміщення (стайні). Проте ще залишилося зробити ремонт, попередній кошторис якого складає мільйон гривень.

Тож у громадській організації будуть вдячні усім небайдужим людям за допомогу та підтримку.

Програма виставки-продажу ART Talents Collection 17-18 грудня 2016:

17 грудня 2016

11.00 Початок виставки-продажу

12.00 Офіційне відкриття. Концертна програма. Презентація проектів: виставка і каталог-довідник. Вручення подарунків для художників і творчих людей. Фуршет.

14.00 Лагідна Майстерня – майстер клас по виготовленню новорічної ялинки з паперової лози від Ольги Лагоди.

15.00 Майстер клас по розпису тіла хною від Анастасії Пилипчук. Ви дізнаєтесь: що таке "менді" або "мехенді" та історію його походження; значення візерунків; з чого виготовляється хна; техніка нанесення та розпису; чому це популярно у наш час; як правильно доглядати за малюнком.

16.30 Майстер клас «Новорічний make up» від візажиста Ірини Бондаренко. Щоб вдало увійти в наступний рік, потрібно продумати свій святковий образ до дрібниць. Модний Новорічний макіяж 2017, року Вогняного півня.

18.00 Творчий вечір ведичного астролога Олени Макарової. Тема: «В чому різниця між долею і кармою? Що це за поняття?»

Вхід вільний

18 грудня 2016 року

11.00 Початок роботи виставки

12.00 Майстер клас від студії розвитку «Розумаха» – виготовлення новорічної іграшки.

14.00 Майстер клас від студії свята «Карамболь» – мастер-класс по виготовленню виробів із різнокольорового тіста – новорічна іграшка.

15.30 Майстер клас від студії «Ляля Бяка» по виготовленню новорічної іграшки (текстиль)

16.30 Майстер клас від дизайнера-флориста Вікторії Шевчук по виготовленню ялинкової прикраси «Сердечко».

Вхід вільний

«Поки ви будете насолоджуватись творами мистецтва – ваших дітей безкоштовно розважатимуть дитячі студії: великі іграшкові герої улюблених мультфільмів гратимуть з ними в ігри та складатимуть з ними пазли. Також дітлахи зможуть взяти участь у різноманітних майстер класах», - повідомляють організатори.

Окрім того, усі відвідувачі зможуть скуштувати смачну випічку та солодощі, випити імбирний чай і запашну каву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus