USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку продовжать капітальний ремонт проспекту Соборності

2 Серпня 2021 23:09
У Луцьку запланували капітальний ремонт проспекту Соборності – від вулиці Єршова до вулиці В’ячеслава Чорновола (непарна сторона).

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі ProZorro оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 серпня. Аукціон розпочнеться 12 серпня.

Очікувана вартість робіт – 27,8 мільйона гривень. Кошти на ремонт спрямують із державного та місцевого бюджетів.

Капітальний ремонт проспекту, відповідно до технічної специфікації, включатиме знімання асфальтобетонних покриттів, демонтаж покриття з бетонних плит, бруківки, ремонт оглядових колодязів мереж водопостачання та каналізації, улаштування нового дорожнього одягу (зокрема, на посадкових майданчиках, пішохідних доріжках, стоянці), улаштування примикань і з’їздів, встановлення пішохідного огородження, обмежувальних стовпчиків, нових дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, влаштування пішохідних переходів підвищеної видимості, ремонт дощоприймальної каналізації тощо.

У цілому відремонтувати мають ділянку дорожнього покриття протяжністю орієнтовно 1,4 кілометра.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін збереження об’єкта становитиме сім років.

Нагадаємо, восени 2020 року в Луцьку відремонтували проспект Соборності на частині від вулиці Кравчука до вулиці Чорновола.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Арафат Показати IP 3 Серпня 2021 08:36
Нема куди гроші подіти? - «Туристично привабливий» смердить, а вам - розмітку давай!
Давно пора Показати IP 3 Серпня 2021 14:36
Коли вже на відродження зроблять тротуари , відрізок від кільця атб до дитячої обласної лікарні ? Вечором можна ноги по викручувати , поламати . Після дощу то взагалі не пройти по гульки води . Зимою то взагалі лише один єдиний раз сніг горнули .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus