USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали двох водіїв із наркотиками

19 Квітня 2020 15:09
За два дні патрульні двічі в Луцьку виявляли осіб з забороненими речовинами.

Так, 17 квітня близько 23-ї години вечора на вулиці Карпенка-Карого патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху, повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

При поверхневій перевірці в нього виявили згорток чорного кольору з кристалічною подрібненою синьою речовиною, схожою на наркотичну. 28-річного чоловіка затримали й викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Ще одну особу з забороненими речовинами виявили вдень 18 квітня на вулиці Шевченка, також в обласному центрі. Той лаявся на адресу поліцейських та при цьому помітно нервував.

При поверхневій перевірці у нього виявили порошкоподібну речовину білого забарвлення, схожу на наркотичну. 35-річного порушника затримали й повідомили про це слідчо-оперативну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 19 Квітня 2020 15:23
Як при поверхневому огляді можна виявити пакети з речовиною. Це вже шановні обшук, а він не законний. Не пишіть таких дурниць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus