USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали підозрілого чоловіка зі зброєю

30 Липня 2016 09:01
Під час патрулювання міста у ніч на суботу, 30 липня, представники Самооборони помітили автомобіль Деу Ланос. Машина нерівно, зигзагами рухалася проспектом Винниченка у бік площі Грушевського, - пише Волинь 24.

Запідозривши, що водій п’яний, самооборонівці почали стежити за автомобілем і передали орієнтування для патрульної поліції.

Водій Ланоса, очевидно, помітивши, що за ним стежать, здійснив спробу втечі. Заїхав у двори проспекту Грушевського, згодом виїхав на дорогу поблизу «Променя», де його й зупинила поліція.

Чоловік спочатку відмовлявся вийти з машини і пройти тест на алкоголь. Зрештою вийшов.

Втім, коли поліцейський почав проводити поверхневий огляд, чоловік поліз назад у машину і схопився за предмет, схожий на пістолет.

Правоохоронці застосували кайданки, після чого знайшли у автомобілі чоловіка стартовий пістолет перероблений під травматичний, биту, а також багато мобільних телефонів.

Чоловік заявив, що зброю «йому підкинули».

Під час затримання і перевірки документів поліцейські перевірили особу водія. Після чого попередили колег, попросивши їх бути з затриманим «максимально обережним, оскільки у нього – кримінальне минуле».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus