USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Хто у Луцьку визначатиме перевізників

18 Травня 2017 07:00
Хто обиратиме переможців конкурсів на перевезення пасажирів у Луцьку, визначили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 травня.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, членам виконкому пропонують затвердити новий персональний склад конкурсного комітету з визначення переможців конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Луцьку. Склад комітету сформували з врахуванням кадрових змін, що відбулися.

До складу комітету входитимуть: перший заступник міського голови Григорій Недопад (голова комітету), начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк (заступник голови комітету), завідувач сектору зв’язку та інформаційних систем управління транспорту та зв’язку Володимир Мацьків (секретар комітету), голова Луцької міської організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Володимир Грицюк, голова Волинської профспілкової організації працівників автотранспорту та шляхового господарства Світлана Клімчук, начальник відділу ліцензування управління Укртрансбезпеки у Волинській області В’ячеслав Козлов, старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУ НП у Волинській області Юрій Максимюк, виконавчий директор Волинської обласної організації «Союз споживачів України» Лідія Панасюк, голова обласної громадської організації «Асоціація захисту прав автоперевізників Волині» Валерій Скалюк, головний спеціаліст відділу судового представництва юридичного управління Тетяна Чабан.

Член виконкому Андрій Парфенюк зауважив, що один з пропонованих членів конкурсного комітету, голова Волинської обласної громадської організації «Народний патруль» Назар Романюк є зацікавленою особою, яка може впливати на рішення комітету, оскільки працює на одному з автотранспортних підприємств. Анатолій Миронюк відповів, що не має інформації, яка підтверджувала б зв'язок Назара Романюка з перевізниками.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук запропонував вивести зі складу комітету Назара Романюка та натомість ввести до його складу громадського активіста Ігоря Алєксєєва.

Члени виконкому підтримали цю пропозицію, затвердивши склад конкурсного комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus