USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку затвердили перелік стоянок таксі

6 Липня 2016 09:54
В місті вирішили впорядкувати стоянки таксі. Документ уже пройшов усю регуляторну процедуру і погодження з власниками підприємств, які організовують перевезення пасажирів таксі. На ділянках, позначених відповідними знаками, іншим транспортним засобам буде заборонено стояти.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 6 липня.

Так, на кожну стоянку таксі буде розробленийпаспорт. За кожною з них визначається оптимальна кількість місць на яких буде здійснюватись обслуговування населення.

Стоянки таксі облаштовують відповідними дорожніми знаками «Місце зупинки таксі» та дорожніми розмітками згідно з Правилами дорожнього руху.

Автомобільні перевізники мають укласти договір про користування стоянками таксі укладається з КП «АвтоПаркСервіс». Перевізники повинні мати відповідні документи на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобілями таксі.

Організація та контроль за використанням цих стоянок проводитиме комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс».

В радіусі дії стоянки таксі не можуть здійснювати стоянку, з метою надання таксомоторних послуг, інші перевізники, якщо з ними не укладено договір про користування стоянками таксі. А інші види транспорту не мають права здійснювати стоянку на місці розташування стоянки таксі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus