USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нові пориви мережі: завтра у Луцьку увімкнуть котельню на Карбишева, але гарячу воду подадуть не всім

1 Серпня 2022 18:45
Через витоки на тепловій мережі завтра, 2 серпня, із завершенням періоду виконання ремонтних робіт від котельні на вул. Карбишева, 2, подачу гарячої води буде відновлено не від усіх Центральних теплових пунктів (ЦТП).

Про це повідомили у ДКП «Луцьктепло».

Проведення повторного гідравлічного випробування, що здійснюється після виконання ремонтних робіт, показало витоки на тепловій мережі у двох місцях – на просп. Соборності, 13 та просп. Молоді, 14.

Відтак, завтра, 2 серпня, із завершенням періоду виконання профілактичних робіт згідно графіку припинення подачі гарячої води через витоки послугу не буде відновлено для споживачів ЦТП на вул. Гордіюк, 43, просп. Соборності, 3, 16, 19, 20, просп. Молоді, 4, 5, 10, 13.

Роботи з ліквідації витоків буде виконано впродовж тижня, а про їх завершення буде повідомлено додатково.

Окрім того, через витоки на тепловій мережі тимчасово припинено надання послуги з постачання гарячої води до житлового будинку на вул. Дружби Народів, 3 та будинків на вул. Загородня, 4, 6, 8.

Відновлення послуги – до кінця тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 1 Серпня 2022 22:01
Було б дивно якби подали за графіком.. Попероду ще зимова, "внепланова профілактика", хай почнеться запуск тепломереж і зійдуть морози. На протязі 7 років на розі Єршова-Відродження роблять "кілковий ремонт" трубы, замість її заміни. Дорога біля церкви виглядає як зараз Антонівський міст в Херсоні.. Мабуть тому там нема тротуару
Вова Показати IP 2 Серпня 2022 15:32
На Федорова чому немає? Ніби у списку вулиць немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus