USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з’явиться вісім нових зупинок для громадського транспорту

19 Липня 2023 10:45
В обласному центрі Волині внесли зміни до переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту, додавши вісім нових.

Рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

Читати ще: На вулиці Наливайка в Луцьку буде нова зупинка

Проєкт рішення передбачає зміну місця розташування зупинки «Мирослава Скорика» та доповнення переліку зупинок міського транспорту регулярних пасажирських перевезень вісьмома зупинками: гаражний кооператив «Автомобіліст» (вул. Глушець, 51, вул. Глушець навпроти буд. 51), вулиця Заньковецької (вул. Заньковецької, 1), вулиця Заньковецької, 2 (вул. Заньковецької, 20, вул. Заньковецької, 21), вулиця Мирослава Скорика (вул. Мирослава Скорика, 43), вулиця Молодіжна (вул. Молодіжна, 15, вул. Молодіжна, 18).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
На пренгір ! Показати IP 19 Липня 2023 14:32
А тепер депутати, чинуші різних калібрів і мастей, прокурорчики-судді-мєнти кинуться вносити зміни і доповнення до схеми тимчасових споруд, шоби там втулити якусь торгову шпаківню чи нужник для члєна сім'ї !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus