USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку просять обладнати 2 нові зупинки громадського транспорту

25 Лютого 2016 12:27
Питання облаштування двох зупинок громадського транспорту на вимогу підняли у Луцькій міськраді.

Про це йшлося у запитах обранців міської громади під час сесії Луцької міської ради 24 лютого.

Депутат Андрій Козюра (на фото) у запиті до міського голови повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиці Кравчука. Вони просять обладнати зупинку з металоконструкцій на місці зупинки громадського транспорту на вимогу навпроти будинку №1.

Своєю чергою, депутат Микола Федік у запиті до міського голови розповів, що до нього звернулися мешканці будинків № 1, 1а, 1б, 3, 3а, 4 та 5 щодо встановлення та облаштування зупинки громадського транспорту на вимогу. Йдеться про зупинку тролейбуса за маршрутами 1 та 2, на вулиці Боженка 1-5 між зупинками «Новий ринок» та «Підшипниковий завод». Депутат просив міського голову вжити заходів щодо встановлення та облаштування вказаної зупинки.

Депутати міської ради підтримали ці запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Звісно Показати IP 25 Лютого 2016 13:14
Але можна подумати що Федік їздить тролейбусом!!??)))Чи він вирішив продемонструвати сусідом (він там живе)що він щосьробить для міста!!???То що стосується роботи краще нехай непідтрмує таких як Муковоз (виражаючи йому подяку)та нерозпродає комунальне майно за копійки....
лучанин Показати IP 25 Лютого 2016 13:58
Ще б турнікет встановити на тротуарі по вул. Сенаторки Левчанівської (між вулицями Лесі Українки та центральним ринком), оскільки пройти у вихідний день там неможливо через автотранспорт. Поліція не реагує на постійно припарковані на тротуарі автомобілі.
Микола Федік Показати IP 25 Лютого 2016 14:21
Так і тролейбусом також їздить. Буду завтра завозити дитину в садочок 8.00-8.20 год ласкаво прошу на оглядини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus