USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку зіткнулися маршрутка та Skoda

16 Квітня 2019 20:29
Дорожньо-транспортна пригода за учаті маршрутного таксі та легковика Skoda Fabia трапилася на вулиці Ковельській вечірньої пори 16 квітня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці пригоди.

Зі слів водія Skoda, маршрутка виїжджала з вулиці Данила Галицького і повертала в сторону вулиці Ковельської. У той час він стояв на світлофорі, очікуючи на зелене світло світлофору. Водій маршрутки хотів вписатися між двома автівками і зачепив авто.

Представник перевізника зазначив, що автобус не мав куди їхати і стояв перед авто. «Завжди, як не крути, маршрутка винна. Якби маршрутка їхала було б протерте місце на боці, а його немає», - запевнив представник перевізника.

Крім того, водій легковика зазначив, що остаточне рішення прийматиметься в суді.

Зазначимо також, що автомомбілі зазнали незначних механічних пошкоджень, а на місці пригоди працюють патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Отакої... Показати IP 16 Квітня 2019 20:36
Легковик тупо вткнувся мордою у маршрутку....який суд.
Сякої до Отакої... Показати IP 16 Квітня 2019 21:16
Маршрутчик проїхав між стоячими машинами, викрутив руля на максимум вліво і вивертав на полосу, відповідно задня частина маршрутки зміщувалась вправо (відносно задньої осі) і правим боком вперлася в Шкоду. При такому маневрі якраз і буде відсутня повздовжня потертість на маршрутці.
Мда до Отакої... Показати IP 16 Квітня 2019 21:17
і ще одного протокола трепа впаяти маршрутчику за перетин суцільної лінії розмітки
Ірина до Отакої Показати IP 16 Квітня 2019 21:07
Чому Вам це так однозначно зрозуміло?
Сергій Показати IP 17 Квітня 2019 07:29
Чому маршрутка стоїть на суцільній,в нормальних країнах непросто оформляють дтп а і поводять аналіз,можливо і розмітку потрібно змінити чи знак на метеи переставити щоб таке неповторилось.по правилах маршрутчик немав права їхати через суцільну а по людськи корона з голови невпаде якби водій шкоди здав 20см в зад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus