USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Львівській у Луцьку - одночасно дві ДТП. Фото

11 Жовтня 2017 14:14
Дві ДТП трапилися 11 жовтня на вулиці Львівській.

Внаслідок зіткнення Daewoo та BMW водій Daewoo - у лікарні. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька у Твіттері.

Daewoo рухалося в бік Гіркої Полонки, а BMW по протилежній смузі. Водій BMW вирішив звернути в бічну вулицю та, ймовірно, не врахував траєкторії руху Daewoo.

Водій Daewoo, швидше за все, не був пристебнутим, бо врізався головою у лобове скло. Йому надали допомогу медики, пише ВолиньPost.
Інша ДТП сталася за кілька метрів: мікроавтобус Volkswagen в'їхав у Citroën.

Згідно з інформацією очевидців, Citroën зупинився перед пішохідним переходом, аби пропустити жінку. Водій Volkswagen з причин, які нині встановлюються, не встиг зреагувати на маневр колеги по дорожньому руху, сталося зіткнення, інформує ВолиньPost.

На щастя, жінка вже майже перетнула дорогу, тому Citroën її ледь зачепив і вона не потребувала допомоги лікарів.

Обставини події встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus