USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку злочинця-гастролера судять за напад на валютника

23 Квітня 2016 17:56
Заїжджому злочинцю, який напав на луцького валютника, «світить» 10 років в’язниці. У Луцьку нині судять розбійника із Мелітополя, якого арештували ще у травні минулого року. Попри те, що міліція затримала нападника «на гарячому», він вже майже рік доводить, що ні в чому не винен. Підозрюваний у розбійному нападі нарікає на необ’єктивність суддів та власного захисту, – йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Раніше засудженого 42-річного Сергія Куриленка судять за підозрою в нападі. За версією слідства, ще у травні минулого року зловмисник разом зі спільником вистежили місцевого валютника. В під’їзді його будинку на вулиці Кравчука двоє чоловіків пирснули потерпілому газом в обличчя й відібрали усі гроші. А це – 700 тисяч гривень.

Одного з нападників зумів затримати випадковий свідок.

Однак зловмисник своєї провини не визнав ні рік тому, ні зараз. Слідству він продовжує повторювати історію про фатальний збіг обставин.

Попри заперечення затриманого, Луцький міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні розбійного нападу. Чоловіка засудили до 10 років тюрми із конфіскацією всього майна. Однак із таким вироком він не погодився та написав апеляційну скаргу, в ній нарікає на «кривосуддя» та просить себе виправдати.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 24 Квітня 2016 15:19
Як стати валютником? Скільки здавати на місяць в поліцію, мерію, в пенсійний і інші соціальні фонди? Жодна влада не прибрала цих бариг з міста (бо добре з того мають).
так Показати IP 24 Квітня 2016 22:34
а відповідальність за незаконні валютні операції відмінили? скільки світить "потерпілому"? шо господа судді, вам файно платять???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus