USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку змагались «веселі козачата»

3 Квітня 2015 17:32
У луцькій школі №17 відбулися спортивно-розважальні змагання «Веселі козачата». Організатором дійства виступив Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

«Я дуже рада, що ці змагання проходять в нашій школі, де спортивно-масову роботу проводять на високому рівні, – каже Інна Савчук, заступник директора з виховної роботи школи №17. – Наші учні найбільше люблять футбол. В нас є майданчик зі штучним покриттям, який нам подарував Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Нещодавно ми організовували футбольні змагання між вчителями. Діти були дуже задоволеними можливістю повболівати за своїх педагогів. А у дні здоров’я грала учнівська команда переможців з командою вчителів. Було дуже цікаво. Тому футбол у нас на першому місці. Також діти займаються баскетболом, волейболом, тенісом».

У програмі змагань було п’ять естафет: «Рятувальник», «Крізь обруч», «Тунель», «Флорбол» і «Снайпер». Організатори запевняють, що підійшли відповідально до підбору конкурсів, аби зацікавити школярів займатися спортом.

«Ми взяли такі конкурси, які найбільше подобаються дітям. Ми вже не перший раз проводимо подібні старти, тому бачимо, які вправи дітям подобаються найбільше, які вони виконують з особливим задоволенням, – розповідає Надія Петрик, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». – Діти самі охоче приходять на змагання, їм цікаво. Вони в русі і їх це захоплює».

У змаганнях брало участь сім клубів-команд. За підсумками п’ятьох конкурсів перемогла «Стріла», взявши перші місця у трьох із них. Другий результат показала «Олімпія». Найбільше балів вона набрала у конкурсах «Рятувальник» та «Снайпер». Третьою стала місцева команда «Лучеськ», більшість членів якої навчаються в школі №17. Зазначимо, «Лучеськ» першим пройшов естафету «Тунель», їх результат – 1,29.39 хвилини.

«Я майже у всіх конкурсах брав участь, найкраще вдавалося бігати з ключкою, – ділиться Віктор Солтис, «Лучеськ». – Люблю також на турніках займатися».

«Я брав участь у всіх естафетах, найбільше сподобався тунель. Ще займаюся футболом в секції «Адреналін». Люблю відвідувати клуб «Лучеськ», бо там ми постійно футбол граємо, шашки деколи, хоч я їх і не дуже люблю, змагаємося у естафетах. Я фанат спорту, і це набагато краще, ніж сидіти вдома перед телевізором чи комп’ютером», – зізнається школяр Дмитро Середа.



На закритті турніру усі учасники змагань отримали дипломи з грамотами та солодкі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus