USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку змагалися лучники

25 Жовтня 2022 17:39
22 жовтня у Луцьку відбувся Відкритий чемпіонат міста зі стрільби з лука.

Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

На короткій церемонії відкриття було вшановано пам'ять воїна-лучника Володимира Нероди, який загинув у боротьбі з російським агресором, а також було вручено посвідчення про надання спортивних розрядів.

У змаганнях взяли участь 25 спортсменів: учасники клубу «Луцькі соколи», студенти Волинського національного університету ім. Лесі Українки та лучники з Рівного.
Переможцями та призерами серед чоловіків стали Назар Собуцький (Луцьк), Назар Іванчук (Березне), Олександр Димарчук (Луцьк).

Серед жінок найкращими стали Вікторія Вітковець (Березне), Софія Коренєва (Луцьк), Зоряна Цапюк (Луцьк).

Окрім того, в межах змагань було проведено турнір «Соколине око» зі стрільби в мішені у вигляді курки та півня. Такі турніри проводили на змаганнях віддавна. Кожен охочий має право пострілу однією стрілою. Хто влучить ближче до центру, той виходить у наступний раунд.
Переможцями турніру «Соколине око» стали Дарина Рудюк (Березне) та Назар Собуцький (Луцьк).

П’ятеро спортсменів виконали розрядні нормативи.

Як зазначила очільниця клубу «Луцькі соколи», золота медалістка Ігор воїнів Майя Москвич, проведення заходу було під загрозою через ракетні обстріли, якими того дня росіяни тероризували Луцьк.

«Добре, що біля стрільбища є укриття, і слава Богу, що тривога тривала не цілий день. Всі учасники неймовірні молодці, що не лише не побоялися прийти, а й показали високі результати», – написала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus