USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змагалися за першість в ім’я видатного тренера

14 Березня 2016 18:30
У Луцьку відбулася дитячо-юнацька Відкрита першість Волинської області з карате, присвячена пам’яті видатного тренера Сергія Трикоза вчора, 13 березня.

Про це повідомляють організатори заходу.

Більше 50 років Сергій Олександрович присвятив спорту. Серед сотень його вихованців - неодноразові переможці міжнародних турнірів із карате та рукопашного бою Дмитро Щурук і Євген Щур. Виростив видатний тренері не одну династію волинських каратистів. Його сини Олександр та Віталій також неодноразово виборювали високі спортивні нагороди.

Віталій Трикоз разом із іншими почесними гостями - заступником голови обласної організації Спілки ветеранів Афганістану Миколою Онищуком, президентом Всеукраїнських федерацій JKA та IKA Олександром Криськом та президентом Федерації контактного карате України Олександром Семенюком,взяв участь в офіційному відкритті змагань. Вшанування пам’яті видатного майстра спорту завершилося покладанням корзини квітів на його могилу.

На першість, організовану ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» і Клубом спортивного карате «Волинь», прибуло більше ста учасників, котрі представляють сім спортивних клубів Луцька та області. У поєдинках із контактного карате вони виборювали 25 комплектів нагород.

Найбільше «золотих» перемог – сім – у юних спортсменів СК «Любарт». Клуб спортивного карате «Волинь» додав до свого активу шість абсолютних перемог. Клуб рукопашного бою «Інсайт» виборов п’ять «золотих» медалей.

Інформаційне сприяння змаганням надали Інформаційне агентство Волинські Новини, Волинь.info, Район. Луцьк, Таблоїд Волині, Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Матеріально підтримали ПП «Скорпіон пульт», ТМ «Забіяка», агенція «Аполінарія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus