USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінять рух тролейбусів за маршрутом №3 та №15А

8 Липня 2021 10:16
У Луцьку через пошкодження кабельної мережі змінять рух тролейбусів за маршрутом №3 та №15А.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

У зв’язку із пошкодженням кабельної мережі на ТП-1 рух тролейбусів за маршрутом №15-а на період перекриття пр.Волі буде здійснюватись наступним шляхом: вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Архітектора Метельницького, вул. Авторемонтна, вул. Рівненська, пр-т Відродження, пр-т Молоді, р‑т Соборності, пр-т Перемоги, вул. Винниченка, вул.Словацького, Б.Хмельницького, вул. Данила Галицького, вул.Гнідавська.

Розворот буде здійснюватись біля території КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

У зв’язку із пошкодженням підземної кабельної мережі, рух тролейбусів за маршрутом №3 буде здійснюватися до вул. Теремнівської (розворот біля кафе «Околиця») до завершення ремонтних робіт.

Як ми писали,основну частину робіт із реконструкції проспекту Волі планують завершити до осені. Капітальний ремонт проспекту Волі розпочали у травні. Зауважимо, у Луцьку вперше практикують таку схему реконструкції вулиць, коли спочатку відбувається обговорення, потім архітектори та урбаністи беруться безпосередньо за проєкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не напускайте туману Показати IP 8 Липня 2021 12:27
Про шо ви пишете !? Яке в біса спочатку обговорення, а потім архітектори і урбаністи беруться за проект ? По перше - є генеральний план Луцька, на основі якого має розроблятися вся послідуюча проектна документація, а потім її в установленому порядку виносять на громадське обговорення ! Обговорюють конктретний проект, а не якусь віртуальну ідею ! Так передбачено чинним законодавством і ДБН, а все решта - то від незнання !
лучанка до Не напускайте туману Показати IP 8 Липня 2021 12:59
певно літом не рентабельно і видумують кабель. Ще прошу вирішити безкоштовний проїзд дітей-сиріт влітку згідно законодавства. а то пільговиків багато, які мають великі пенсії і т.д.
пасажир Показати IP 9 Липня 2021 12:38
А чому не передбачена можливість повороту тролейбусів одразу з Б.Хмельницького до старого ринку (і, відповідно далі по Глушець)? Це значно би все спростило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus