USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змінюється маршрут руху двох автобусів: як їздитимуть

30 Березня 2022 10:39
З 30 березня у Луцьку відновлює рух автобус №25. Також внесено зміни до автобусних маршрутів № 25 та № 30, повідомили у Луцькій міській раді.

До проведення конкурсу та затвердження його результатів на автобусному маршруті №25 призначено тимчасового перевізника.

Також, враховуючи численні звернення жителів сіл Великий Омеляник, Забороль, Богушівка та вулиці Володимирської міста Луцька, ухвалено рішення про зміни з 30 березня на автобусних маршрутах №25 (Карбишева – с. Великий Омеляник) та №30 (с. Богушівка – Карбишева).

Шлях проходження автобусів за маршрутом № 25:

у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Великий Омеляник;

у зворотному напрямку: с. Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Великий Омеляник).

Читати ще: Луцький міський голова – про нові маршрути та роботу соціальних їдалень

Шлях проходження за маршрутом № 30:

у прямому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева;

у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Забороль, с. Богушівка).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дубнівська Показати IP 30 Березня 2022 11:20
Чому змінили рух 25, тільки жителі Дубнівської зраділи, що є з'єднання з Відродженням, знову зміни. Громаду хтось питав?
Весело Показати IP 30 Березня 2022 13:59
Маршрут №25 був дуже потрібний громаді. Невже жителям 40-го району так важко добиратися на район? Подивіться, скільки маршруток туди їздить!!! А на Окружну - жодної! Одна 25 була! Люди добираються 15-20 хв з Окружної пішки до першої зупинки у Луцьку. Не у всіх є власний транспорт. Погода гарна теж не завжди. По болоті до бруківки біля ЖК Скандинавського і в дощ, і в сніг! Не думає міська влада про людей. Не хочете пускати маршрут №25, створіть інший!
Пасажир Показати IP 31 Березня 2022 09:01
Маршрути 25 та 30 практично дублюють один одного. Люди просили, щоб відновили маршрут 25 саме для того, що з"єднати з містом вул. Дубнівську та Окружну, а не змінити схему його руху! Від Дубнівського кільця до переїзду по вул. Дубнівській немає ЖОДНОГО міського маршруту, не говорячи вже про з"єднання цієї ділянки міста з пр. Відродження. Шановна міська влада, де логіка???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus