USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Рятувальники Луцького гарнізону отримали нове обладнання та спорядження

25 Серпня 2023 17:57
Нещодавно Луцька міська рада виділила мільйон гривень для підрозділів ДСНС на закупівлю пожежно-технічного обладнання і спорядження різних характеристик. Йдеться про понад сотню одиниць.

І ось сьогодні, 25 серпня, рятувальники звітують: гроші освоєні. Як саме, закликали ознайомитися міського голову Ігоря Поліщука, інформують у міськраді.

Захід відбувся на стадіоні Державної пожежно-рятувальної частини № 25. За словами начальника Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Руслана Безеки, особливо вогнеборці радіють придбанню польового намету. Його можна використовувати як пункт управління під час різних надзвичайних ситуацій, а також як пункт незламності. Бо укомплектований майном, має підігрів.
Окрім того, за субвенцію з міського бюджету вдалося закупити засоби для ліквідації надзвичайних ситуацій: бензопили, ліхтарі, генератори, мотопомпи для боротьби з підтопленнями. А також – рятувальні триноги для діставання людей і тварин з-під завалів чи з криниць. З'явилися на балансі вогнеборців і додаткові системи оповіщення для підрозділів 2-ї та 25-ї пожежних частин.
Ігор Поліщук зазначив: увесь перелічений інструментарій вкрай потрібен. І застосовуватимуть його, очевидно, не лише під час аварійних робіт. На жаль, підкреслив Луцький міський голова, в країні триває війна, тож реманент може знадобитися і для боротьби з наслідками ракетних обстрілів інфраструктури громади, якщо вони, не дай Боже, будуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маннергейм Показати IP 25 Серпня 2023 20:59
Чому іменно Луцького гарнізону чи вони привязяні до гарнізону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus